Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.000 anmeldelser på Trustpilot

Monitorer

Sorter faldende

1-20 of 678

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
34

Sorter faldende

1-20 of 678

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
34

Computerskærm og monitorer

Her på siden finder du et stort udvalg af monitorer, computerskærme / PC skærme. Har du en stationær computer eller bruger du en bærbar computer, som du gerne vil have koblet til en større computerskærm derhjemme, så er der mange muligheder for at få en monitor i flot design og med høj opløsning. Vi har PC skærme og monitorer i alle prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

PC skærm

Har du en bærbar PC eller Mac, så ved du, at selvom den er meget praktisk at have med på farten, så er skærmen ikke den største og når du skal bruge den i længere tid til enten arbejde, spille spil, se film, surfe på nettet eller redigere videoer og billeder, så er det meget rart med en større monitor. Oplevelsen bliver bedre og øjnene bliver ikke så trætte, når de kan kigge på en større monitor. Ved at vælge en ekstern computerskærm bliver selv de mindste detaljer lettere at holde øje med. Vi har alt fra 17” til 34” monitorer og computerskærme, som giver dig de bedste arbejdsbetingelser.

Ekstern monitor mindsker gener

Men en større skærm tilkoblet din bærbare giver du dig selv de bedste betingelser for en god arbejdsstilling – hvad enten du bruger den til arbejde eller fritid. Med en større PC skærm eller computerskærm slipper du for at sidde foroverbøjet med nakken og kigge nedad. Det giver dig en bedre kropsholdning og er med til at mindske skader i både skuldre og nakke ved langvarigt brug. I dag forgår mange ting foran en PC skærm og derfor er det utrolig vigtigt, at være opmærksom på arbejdsstillingen og passe godt på dig selv.

Computerskærme i alle prisklasser

Vi har et stort udvalg af computerskærme og PC skærme i alle prisklasser og der er dermed ikke nogen undskyldning for ikke at passe godt på dine øjne, skuldre og din nakke, når du sidder foran skærmen. Til de forskellige PC skærme kan du selvfølgelig også tilslutte din MAC, hvis du har sådan en model.

Shop PC skærme, computerskærme og monitorer her

Find computerskærme, monitorer og pc skærme til dit behov her på shoppen. Vi har forskellige modeller, men fælles for disse PC skærme er, at de giver dig en øget synskomfort og øger dit arbejdsmæssige synsfelt, så du kan have flere dokumenter åbne ved siden af hinanden. Et produkt i denne størrelse giver dig en god billedkvalitet og en større detaljerigdom.