Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Sony CR2430B1A

-67%

Pris: 49 kr.

Special Price 16 kr.

Køb normalt
49 kr.

Bestil inden tms og modtag varen i morgen d. 24/01

Om produktet

Detaljer

Sony CR2430B1A. Batteritype: Single-use battery. Batteriteknologi: Lithium Polymer (LiPo), Batterispænding: 3 V, Batteriets ydelse: 280 mAhLetvægtsbatteri med høj spænding og energitæthed. Batteriets spænding er 3 V - næsten dobbelt så meget som i almindelige batterier. Det betyder, at det nødvendige antal batterier i et apparat kan halveres, så man sparer plads og opnår en lavere vægt..

Enestående temperaturegenskaber. Den originale organiske elektrolyt fra Sony giver formidable egenskaber i et temperaturområde fra -20 til +60 grader celsius..

Fantastisk lav lækagerisiko. Den nyudviklede batterikonstruktion og elektrolyt sikrer maksimal modstandsdygtighed over for lækager i meget lang tid..

Fantastisk lang holdbarhed. Der bruges nøje udvalgte stabile materialer til både de aktive dele og elektrolytten. Disse materialer er forseglet med den nye teknologi fra Sony for at mindske batteriets selvafladning..

Enestående afladningsegenskaber: Spændingen forbliver stabil selv efter en lang afladningsperiode, hvilket forbedrer pålideligheden af det udstyr, der anvender batteriet..

Produktdata

Datablad

Producent SONY
Name Sony CR2430B1A

Yderligere data om produktet

Batteritype Single-use battery
Batteriteknologi Lithium Polymer (LiPo)
Batterispænding 3 V
Batteriets ydelse 280 mAh

Flere produkter fra SONY