Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Shampoo

Sorter faldende

1-20 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Sorter faldende

1-20 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Billig shampoo - til hende og til ham

Vi lagerfører nogle af de lækreste brands indenfor shampoo og frisørshampoo. Om du har tykt, kruset, krøllet, tyndt hår - uanset - vil du kunne finde præcis det produkt du har brug for her hos os. Er du typen der altid har købt den billigste variant shampoo i supermarkedet - er det nu du skal give dig selv den gave at prøve et kvalitetsprodukt. Dit hår kan gavne enormt af at du bruger den rigtige shampoo til netop din hårtype. Du vil se og mærke dit hår komme til live og blive glansfuldt eller fyldigt - eller - hvilket resultat du søger.

Frisørshampoo

Du kender det sikker godt selv. Når du har været til frisøren og fået vasket dit hår, så både mærkes, føles og sidder det bare meget bedre bagefter end når du selv vasker det med brugsenes billigste variant. Der er bare noget lækkert over at forkæle sig selv og sit hår med en rigtig god frisørshampoo. Men ofte er prisen også derefter. Når frisøren nævner prisen på de lækre frisørshampoo, bliver det ofte et nej, selvom du ønskede, at du havde råd. Fortvivl ikke. Her på shoppen finder du et godt udvalg af lækre og ikke mindst billig frisørshampooer. Slut med supermarkedets standardiserede produkter, der ikke gør andet godt for dit hår end at vaske det rent. Find lækre frisørshampooer alt efter din hårtype til fantastiske priser.

Frisørshampoo fra kendte brands

Find dit nye yndlings hårprodukt blandt vores store udvalg af lækre frisørshampooer. Vi forhandler mange spændende produkter fra de anderkendte brands Tigi, Fudge og Bed Head, der alle har specialiseret sig i lige netop hårprodukter. Har du ustyrlige krøller eller kruset hår? Eller har du det tyndeste og fineste hår, der mangler volumen? Leder du efter en shampoo til lige nøjagtig din hårfarve, blond eller brunette? Eller er du på udkig efter en lækker shampoo, der ikke kun rengør dit hår, men også plejer det i dybden og tager hensyn til om du har fedtet, tørt, normalt, strid eller fint hår? Så vælg det helt specifikke produkt blandt vores store udvalg af frisørshampoo.

Lækre Fudge og Tigi shampooer til fantastiske priser

Her kan du forelske dig i en skøn Fudge eller Tigi shampoo lige efter din hårtype. Forkæl dig selv med rigtig hverdagsluksus. Plej, reparer, vedligehold og styrk dit hår med en af de skræddersyede shampooer til netop din hårtype.