Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Conditioner

Sorter faldende

1-20 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Sorter faldende

1-20 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Conditioner fra lækre brands

Når først håret er vasket rent, skal det efterbehandles med en god balsam. Ikke kun for at sikre, at det er nemmere at rede ud, men også for at give det den nødvendige pleje. Dit hår skal hver dag stå imod en masse udfordringer og har derfor brug for kærlig pleje og behandling. Med de rette plejeprodukter, så som en god conditioner, kan du give dit hår den hverdagspleje, som det har så godt af. Shop lækre conditioners fra anerkendte mærker, så som Tigi og Fudge her på shoppen.

Beskyt og plej dit hår

Med den rette conditioner kan du forkæle dit lokker og give dem den optimale daglige pleje, der både beskytter mod vind, vejr, sol og dine stylingredskaber, så som føntørrer, krøllejern og glattejern. Ligesom med din shampoo, så er det også med efterbehandlingen også vigtigt at finde det produkt, der passer lige nøjagtig til din hårtype. Funktionen af en conditioner er ikke at vaske håret rent, for det har shampooen klaret for dig. Din conditioner skal derimod efterbehandle eller pleje dit hår. Vælg derfor en balsam efter om du har kruset, krøllet, glat, fint, tykt, tyndt, blond, mørkt eller andet hår, da de forskellige produkter indenfor kategorien balsam har forskellige aktive ingredienser, der er målrettet mod netop de forskellige hårtyper, for at kunne tilbyde håret det bedste.

Balsam eller conditioner?

Balsam eller conditioner? Er der nogen forskel på de to forskellige udtryk? Conditioner er egentlig bare det engelske udtryk for balsam, men det er har taget mere og mere over på det danske marked også, så flere og flere produkter her vil markedsføres som netop conditioner. Du kan dog trygt bruge det på samme måde, som du plejer at bruge balsam, da det er helt samme produkt. Find dine nye favoritter her på shoppen til yderst fordelagtige priser.

Plej dit hår med balsam fra vores store udvalg

Du har sikkert allerede fundet din perfekte shampoo nu hvor du har fundet vores balsamkategori. Snyd ikke dig sev for den ultimative hår-velværefølelse som det giver at vaske og pleje dit hår med en god shampoo efterfulgt af en lækker balsam. De3bedste lagerfører nogle af de bedste mærker indenfor balsam og du vil altid finde et godt og varieret sortiment hos os. Husk: fri levering på alle danske ordrer over 499 kr. Shop din nye conditioner online her og tag fat på hverdagsplejen af dit hår.