Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Eau De Toilette

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Eau De Toilette hos de3bedste
Synes du at de helt kraftige parfumer eller Eau De Parfum dufte bliver en smule for kraftige og kan du bedre lide noget lidt "lettere". Så er Eau De Toilette den helt rigtige duft for dig at gå efter. kendetegnet ved Eau De Toilette dufte er at de generelt består af 4-8% Duftolier og parfume eliksirer. Dette gør dem lettere at bære og ca 80% af duftolierne er fordampet indenfor de første 3-4 timer. Derefter vil duften vare ved i mildere grad op til 4-6 timer.Køb trygt dine Eau De Toilette dufte på de3bedste.dk
Vores indkøbsnetværk er din garanti for kvalitet. Med vores mange år i detail og online-branchen kan du være sikker på at vi kun handler med originale varer.
Med vores e-mærke stempling er du ydermere 100% sikker på at alle dine rettigheder som forbruger bliver overholdt så du kan føle dig helt tryg når du køber hos os.
Sidst men ikke mindst sætter vi en høj stolthed i en god og fair kundeservice - for vi elsker tilbagevendende kunder.
Det er vigtigt for os at du får en god købsoplevelse både før, under og efter købet.
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget ift. køb eller produkter hos de3bedste er du altid velkommen til at ringe til os på: 82304099 eller sende en mail.