Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Hudpleje

Sorter faldende

1-20 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Sorter faldende

1-20 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Clinique creme og hudpleje

Her finder du vores udvalg af plejeprodukter til din hud. De3bedste fokuserer på kvalitet og kendte brands indenfor hudpleje, så som Clinique. Ved at købe dit hudpleje hos de3bedste garanterer vi at du får originale varer og du får total tryghed i og med du køber hos en godkendt e-mærket forretning. Shop lækker Clinique creme og anden hudpleje online her.

Allergitestet og 100% uden parfume

Med Clinique hudpleje får du produkter, der er 100% uden parfume og samtidig er alle produkterne allergitestet. Dermed er Clinique hudplejeprodukter meget velegnede til den sarte hudtype og til dig, som ikke ønsker parfume i ansigtet. Parfume er nemlig den ingrediens, der frembringer flest allergiske reaktioner, når den påføres huden. Alle produkterne fra dette mærke er udviklet af hudlæger, både hudplejeprodukter og makeup. Dette brand er det første brand, der har taget skridtet og samarbejdet med hudlæger for at få det mest rene og gennemarbejdede produkt. Alle produkterne kan skræddersyes til lige netop din hud og din huds behov.

Clinique Superdefence, serum m.m.

Clinique creme, BB cream, Superdefence, Serum og alt andet hudpleje i serien udmærker sig ved at tage afstand fra skadelige og allergifremkaldende produkter. Det vil sige at ingen af produkterne har nogen af de kendte allergener i sig, og brandet er konstant på forkant med forskningen, så hvis der skulle komme en ny ingrediens på allergilisten, så fjernes denne ingrediens straks fra deres produkter. Alle produkter er igennem 7.200 påføringer for at teste for allergiske reaktioner. Du kan dermed trygt overlade din hud til dette lækre mærke.

Billig Clinique creme og hudpleje

Hos de3bedste finder du et godt udvalg af billig Clinique creme, bb cream, Superdefence, serum og anden hudpleje, der passer godt på din hud. Prøv for eksempel deres legendariske tretrinssystem, hvor du renser, exfolierer og fugter huden på bare 3 minutter med tre produkter. Brug det både morgen og aften for en optimal hudplejerutine. Efterlader tør hud fugtet og dejlig blød, mens det fjerner urenheder fra fedtet hud. Alle hudtyper kommer til at stråle og får den dejligste glød med det smarte tretrinssystem.

En god oplevelse

Det er vigtigt for os, at du får en god købsoplevelse både før, under og efter købet. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til os på: 82304099. Vi glæder os til at sende dine hudplejeprodukter af sted.