Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Samsung MB-MC32G flash-hukommelse 32 GB MicroSDHC Klasse 10 UHS-I

-50%

Pris: 157 kr.

Special Price 77 kr.

Optjen 2 Bonuspoint på denne vare

Levering: 2-4 hverdage

Om produktet

Detaljer

Samsung MB-MC32G. Kapacitet: 32 GB, Flashkort type: MicroSDHC, Flash-hukommelse klasse: Klasse 10, Intern hukommelsestype: UHS-I, Læsehastighed: 95 MB/s, Skrivehastighed: 20 MB/s. Farve på produkt: Rød, Hvid

Ganske enkelt det rigtige kort
Få mere plads og højere hastighed med hukommelseskortet EVO Plus. Forkæl dine enheder med den største kapacitet og de højeste læse-/skrivehastigheder i sin klasse, perfekt til Full HD-video. Med en uovertruffen ydelse og pålidelighed gør EVO Plus det muligt for dig at gemme alle livets stjernestunder.

Opfylder dine behov for hastighed
Optag og afspil Full HD-video uden funktionsfejl. Med superhurtige læse- og skrivehastigheder på op til 95 MB/s gør 32 GB EVO Plus det muligt at overføre en 3 GB-video til din notebook på blot 38 sekunder.* Tag fejlfri billeder og videoer i høj kvalitet, og del dem på et øjeblik.

Kapacitet til at leve livet fuld ud
Du behøver aldrig mere at bekymre dig om plads. En hukommelse på 32 GB er nok til 4 timers Full HD-video, 6 timers HD-video eller 7.500 billeder.* Så det er blot at gå i gang med at opleve alt det, livet har at tilbyde – og gemme det hele.

Udvidet kompatibilitet
EVO Plus-kortet er kompatibelt med en lang række enheder til både SD og micro SD. Det medfølgende SD-adapter passer til de fleste enheder, samtidig med at både hastighed og ydelse bevares.

4-sikret beskyttelse
Gem de mest mindeværdige øjeblikke sikkert med EVO Plus. Kortet har 4-sikret beskyttelse, så det tåler op til 72 timer i havvand¹, ekstreme temperaturer², røntgenudstyr i lufthavne³ og magnetiske felter⁴ svarende til en MRI-scanner. Samsung giver 10 års begrænset garanti.
Specifikationer
Produktet har ingen specifikationer.
Produktdata

Datablad

Producent Samsung
Name Samsung MB-MC32G flash-hukommelse 32 GB MicroSDHC Klasse 10 UHS-I

Yderligere data om produktet

Beskyttelsesfunktioner Magnet proof, Temperaturbestandigt, Vandtæt, X-ray-bevis
Godkendelse FCC, CE, VCCI, NATA
Farve på produkt Rød, Hvid
Kapacitet 32 GB
Flashkort type MicroSDHC
Flash-hukommelse klasse Klasse 10
Læsehastighed 95 MB/s
Skrivehastighed 20 MB/s
Intern hukommelse, teknologi UHS-I
Hukommelsesspænding 2.7,2.8,3.3,3.6 V
Operationel temperatur -25 - 85 °C
Lager-temperatur -40 - 85 °C
Vægt 0,5 g
Hukommelsesadapter inkluderet SD
Antal pr pakke 1 stk