Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Philips CD Soundmachine AZ215C/12

-17%

Philips CD Soundmachine AZ215C/12

Pris: kr 606,-

Special Price kr 498,-

Optjen 18 Bonuspoint på denne vare

Levering: 2-4 hverdage

Om produktet

Detaljer

Philips CD Soundmachine AZ215C/12. Tuner-type: Digital, Understøttede radiobånd: FM. Disk-typer understøttet: CD,CD-R,CD-RW, Afspilningstilstand: Hurtigt frem, Hurtigt tilbage, Næste, Forrige, Gentag, Shuffle. Udgangseffekt (RMS): 3 W. Farve på produkt: Lyserød, Volumenkontrol: Dreje. Hovedtelefoner, forbindelse: 3,5 mm

Nyd musik overalt
Du sætter pris på de enkle ting i livet og fryder dig over komfort. Med den kompakte og transportable Philips CD Soundmachine kan du opleve al din yndlingsmusik ved hjælp af funktioner, der er lette at bruge.

Afspil CD, CD-R og CD-RW
Philips er kendt for at lave produkter, der er kompatible med mange af de diske, der findes på markedet. Dette lydsystem lader dig få glæde af din musik fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable kompatibel) betyder, at dit lydsystem kan afspille både CD-R (CD-Recordable) og CD-RW (CD-Rewritable). Der kan optages på CD-R-diske en gang, og de kan afspilles på alle typer CD-afspillere. Der kan optages og skrives på CD-RW-diske flere gange, og de kun kan afspilles på kompatible CD-afspillere.

CD Shuffle/Repeat til personlig musiknydelse
Funktionen "Shuffle/Repeat" hjælper dig med at undgå kedsomheden ved at høre din musik afspillet i samme rækkefølge hele tiden. Når du har lagt dine yndlingsnumre på enheden, skal du bare vælge en af funktionerne - "Shuffle" eller "Repeat" - så afspilles dine sange i en ny rækkefølge. Nyd den anderledes og enestående musikoplevelse, hver gang du tilslutter din afspiller.

Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd
Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan dynamisk basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

Lydindgang til nem bærbar musikafspilning
Opret én enkelt tilslutning, og nyd al din musik fra bærbare enheder og computere. Du skal blot slutte din enhed til porten AUDIO-IN (3,5 mm) på systemet fra Philips. På computere oprettes tilslutningen typisk fra hovedtelefonudgangen. Når du har oprettet forbindelse, kan du nyde hele din musiksamling direkte på et sæt fremragende højttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

Samlet udgangseffekt på 3 W RMS
Dette system har en samlet udgangseffekt på 3W RMS. RMS står for Root Mean Square (effektiv værdi) og er en typisk målingsenhed for lydeffekt, eller rettere den elektriske strøm, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, som måles i watt. Mængden af elektrisk strøm, der overføres til højttaleren, og dens følsomhed er afgørende for den genererede lydeffekt. Jo højere watt-tal, desto bedre lydeffekt fra højttaleren.

Programmerbar CD med 20 spor
Den programmerbare cd-afspilningsfunktion giver dig mulighed for at nyde dine foretrukne spor i den rækkefølge, du foretrækker.

- Lyserød
- 3 W
- Digital stationsindstilling
Specifikationer
Produktet har ingen specifikationer.
Produktdata

Datablad

Name Philips CD Soundmachine AZ215C/12

Yderligere data om produktet

Udgang hovedtelefoner Ja
Apple docking compatibility Ikke understøttet
Hovedtelefoner, forbindelse 3,5 mm
Farve på produkt Lyserød
Batteritype LR14