Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Vaske/tørremaskiner

Sorter faldende

1-13 of 1219

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
61

Sorter faldende

1-13 of 1219

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
61
Find de bedste mærker inden for vaske tørremaskiner på de3bedste.dk. Vælg en vaske tørremaskine hvis dit tørrebehov ikke er særlig stort. Vaske tørremaskinen fylder ikke mere end en frontbetjent vaskemaskine. Vær opmærksom på at tørrekapaciteten normalt er mindre end vaskekapaciteten.

Vælg vaske tørremaskine efter behov
En vaske tørremaskine findes i flere forskellige udgaver fra leverandører som Miele, Candy, Brandt, Zanussi, Samsung og Bosch. De fleste modeller bruger vand til tørreprocessen, men enkelte modeller er kommet med luftkondensering, så vandforbruget er blevet minimeret. Se efter programmer og funktioner , når du vælger vaske tørremaskine. Uanset, hvad du har brug for, sørger vi altid for , at prisen er rigtig – og leverer endda til døren uden ekstra omkostninger.

Få råd og hjælp hos de3bedste.dk
Står du og mangler svar på dine spørgsmål eller har brug for hjælp, sidder vi klar på telefon eller på mail. Kontakt os, så vi kan være behjælpelig med at løse dit problem .

Vores 3 bedste råd, når du skal købe en vaske tørremaskine
• Køb din vaske tørremaskine efter kapacitet og behov
• Vær opmærksom på at tørrekapacitet normalt er mindre end vaskekapacitet
• Se på vandforbruget – de fleste vaske tørremaskiner bruger vand til tørreprocessen