Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Industri-vaskemaskiner

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

På de3bedste.dk finder du altid et stort udvalg af industri vaskemaskiner. Industrivaskemaskiner er til vask ud over den sædvanlige husholdning. Så leder du efter en vaskemaskine til boligforeningen, vaskeriet, hotellet eller ejerforeningen omkring en andelsboligforening er disse maskiner løsningen. Vi har gode tilbud inden for alle prisklasser og altid en industri vaskemaskine, der passer til dit behov.

Vælg industrivaskemaskine efter antallet af brugere
Industrimaskiner findes fra enkelte leverandører som Miele og Asko. De fleste maskiner er lavet til større kapacitet og kortere vasketid. En klar fordel når der er flere brugere. Industrimaskinerne leveres med flere funktioner og programmer og flere modeller kan tilsluttes betalingsanlæg og/eller sæbedosering. Vi leverer til døren – altid til den rigtige pris.

Få råd og vejledning hos de3bedste.dk
Ønsker du hjælp til at finde den rigtige industri vaskemaskine, er du altid velkommen til at kontakte de3bedste på mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe med at løse dit vaskeproblem.

3 gode råd når du skal bestille industrivaskemaskine
• Vælg kapacitet efter behov
• Vær opmærksom på om maskinen kan tilsluttes betalings eller sæbedoseringsautomat
• Valg af maskine kan være afgørende for tilfredshed og holdbarhed