Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Mikroovne & miniovne

Sorter faldende

1-1 of 68

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Sorter faldende

1-1 of 68

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Køb ny billig mikrobølgeovn på nettet

En mikrobølgeovn er altid rar at have i køkkenet. Hvis der hurtigt skal varmes eller tøes noget op, så er det nemt gjort med en mikrobølgeovn. Den er også perfekt når der skal hygges foran fjernsynet med en god film, hvor der selvfølgelig skal serveres popcorn. Uanset hvad du skal bruge din mikrobølgeovn til, så har vi mange forskellige modeller med forskellige funktioner, hvor der helt sikkert er en der passer til dig og dine behov. Vi har desuden også de såkaldte miniovne, som er kompakte almindelige ovne, der passer ind stort set alle steder. Alt du skal gøre er at finde og bestille den model du vil have, og så sørger vi for resten. Vi har gratis levering på alle ordrer over 499 kr.

Stort udvalg af mikrobølgeovne og miniovne på tilbud

Vi har både de klassiske og de moderne mikro- og miniovne, men også mikro-komboovne, der både er en mikrobølgeovn og en almindelig ovn i én. Vi fører også mikroovne med grillelementer, som giver dig muligheden for at tilføje din mad en gylden eller brun overflade. Desuden kan vi klare både forskellige funktioner, programmer, designs og betjening, og vi har ofte gode tilbud på forskellige varianter og prisklasser, så du kan være heldig at finde netop dén du ønsker, til en endnu billigere pris. På den måde er vi sikre på, at alle har råd til god kvalitet. Vi har mikrobølgeovne fra alle de populære producenter, som Electrolux, OBH, Siemens og Voss, som er ensbetydende med kvalitet.

Hjælp til dit køb af ny mikrobølgeovn

Hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp til dit valg af mikroovn, så står vi altid klar til at vejlede. Du er velkommen til at kontakte os på både telefon og mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med alt du nu skulle have brug for. Vi prioriterer altid højt, at vores kunder får den bedste service og vejledning, og dermed den bedste oplevelse.

De 3 bedste råd til dig, der kigger efter ny mikrobølgeovn:

 • Bestem dit behov for effekt og liter på mikroovnen. Find ud af hvor stor du har brug for at den skal være, så den passer til dit behov og passer ind i dit køkken.
 • Hvor mange funktioner skal den have og skal den evt. have roterende tallerken? Hvis du skal bruge mikrobølgeovnen til mange forskellige retter, kan det være en god idé at finde en med mange programmer og funktioner.
 • Køb online – kvaliteten er den samme, men prisen er ofte billigere!