Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Induktionskomfurer

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Stort udvalg af induktionskomfurer

Et induktionskomfur fungerer helt anderledes end almindelige komfurer og kogeplader. På et induktionskomfur er det nemlig kun gryden eller panden som bliver rigtig varm, og selve kogepladen bliver kun svagt varm. De fungerer på den måde, at en elektrisk spole skaber et magnetfelt, som varmer gryden eller panden op. Induktionskomfurer er som regel dyrere end traditionelle komfurer, men du får til gengæld et meget mere energibesparende komfur, da de er rigtig hurtige til at varme pander op. Kogepladen bliver desuden hurtigt kold igen, og slukkes automatisk når du fjerner dit kogegrej. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan anvende kogegrej med magnetisk bund, som titanium eller jern. Hvis alt dette lyder som noget du kunne tænke dig, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af mange forskellige induktionskomfurer i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Find induktionskomfur på tilbud

Vi har altid billige og konkurrencedygtige priser på vores induktionskomfurer, og nogle gange kører vi rigtig gode tilbud på udvalgte modeller. Det gør vi, så du kan være sikret at finde den helt rigtige model som passer til dig og dine behov, uden at det skal koste det hvide ud af øjnene. Du skal blot holde øje med vores side, og så snart der kommer nye tilbud, er det bare med at slå til. Så skal vi nok sørge for levering, og montering hvis du ønsker det. Vi leverer gratis på køb over 499 kr.

Billigt induktionskomfur i høj kvalitet

Vi sørger som sagt altid for at have billige priser på alle vores varer, og det gælder også induktionskomfurer. Men selvom det er billigt, er det stadig i høj kvalitet. Vi fører nemlig nogle af markedets bedste og mest populære producenter, som Gram, Gorenje, Voss, Siemens og Bosch. På den måde er du sikret at du får masser af kvalitet for dine penge.

De 3 bedste råd til dig, der leder efter nyt induktionskomfur:

  • Se efter energiklasse på komfuret. Du kan spare mange penge i det lange løb, hvis du finder dig et komfur i en god energiklasse.
  • Skal det have rensefunktion, stegetermometer eller andre ekstrafunktioner? Hvis du har specielle krav til dit nye komfur, er dette også værd at undersøge.
  • Led altid på nettet efter et rigtig godt tilbud. Der er ofte gode tilbud og priser på nettet, som du ikke kan finde i butikkerne.