Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Komfurer

Sorter faldende

1-1 of 72

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Sorter faldende

1-1 of 72

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Køb billigt komfur på nettet

Komfuret er den perfekte løsning til dig, der ønsker både kogeplader og ovn samlet i dit køkken. Men et komfur er ikke bare et hvilket som helst element i køkkenet. Det er her, det meste af maden bliver tilberedt, og derfor er det vigtigt ikke bare at købe det første komfur du finder, men vælge et med omhu. De fleste mennesker bruger trods alt rigtig mange timer på madlavning, så derfor bør man også have et rigtig godt redskab til at gøre dette. Vi har alle slags komfurer; induktion, gas og glaskeramiske – så der er rig mulighed for at finde en model der passer til dine behov.

Find det helt rigtige komfur

Hos de3bedste finder du et stort og bredt udvalg af billige komfurer i høj kvalitet. Her kan du med sikkerhed finde den helt rigtige løsning, til lige netop dig og dine behov. Det eneste du skal tænke på, er hvad dine behov egentlig er. Er du mest til et komfur med induktion, gas eller glaskeramik? Skal ovnen have en bestemt størrelse, et vist antal programmer eller måske et stegetermometer? Har du en favoritproducent? Vi forhandler alle de kendte producenter, som Asko, Bosch, Electrolux, Gram og Siemens, der alle er kendt for kvalitet og moderne funktioner.

Komfurer på tilbud og til rigtig gode priser

Er det prisen der har størst betydning for dit valg? Vi har altid konkurrencedygtige og billige priser på vores varer. Vores udvalg rummer mange billige kvalitets komfurer, og vi sætter ofte prisen yderligere ned i vores mange tilbud. Vi har desuden gratis levering på alle ordrer over 499 kr, og kan også hjælpe dig med montering hvis du ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for vejledning og råd til køb af dit næste komfur, så sidder vi altid klar ved telefonen og på mail til at hjælpe dig.

De 3 bedste råd til dig, der skal købe nyt komfur:

 • Skal det være keramisk, gas eller induktion? Der er stor forskel på disse tre forskellige slags komfurer, og det er værd at undersøge, for at finde ud af hvilken slags passer bedst til dig.
 • Hvor stort skal ovnrummet i ovnen være? Alt efter hvor mange du skal lave mad til, eller hvor meget mad du skal lave, så er det altid en god idé at kende ovnrummets størrelse.
 • Kvalitet kan sagtens fås til en billig pris, hvis du er omhyggelig.