Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Induktionskogeplader

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Stort udvalg af induktionskogeplader på tilbud

Der er mange gode fordele ved at vælge induktionskogeplader frem for de andre slags kogeplader på markedet. Én af disse er, at induktionskogepladerne er meget energieffektive og ikke bliver varme, som det kendes fra traditionelle kogeplader. Med induktion er det nemlig gryderne og panderne der bliver varme. Vi er her hos de3bedste stolte af at kunne sige, at vi har et af markedets største og bredeste udvalg af de populære højkvalitets induktionskogeplader. Vi forhandler og sælger alle de kendte og store producenter, lige fra Bosch og Miele til Electrolux og Siemens, som alle tilbyder hvidevarer i høj kvalitet og smarte designs.

Mange valgmuligheder på induktionskogeplader

Vores store udvalg giver dig valgmuligheder mellem for eksempel betjeningsmåde, antallet og størrelse på kogezoner, energiklasse, pris og design. Har du et lille køkken hvor der ikke er meget plads til kogeplader? Så har vi en lille og kompakt model til dig. Ønsker du derimod en stor kogeplade, med masser af kogezoner i forskellige størrelser, så kan vi også hjælpe dig med det. Hvad enten du laver meget mad eller ikke bruger dit køkken særlig tit, så har vi helt sikkert en model, der passer til lige netop dine behov og ønsker.

Råd og vejledning ved køb af induktionskogeplade

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning, eller mangler du svar på nogle af dine spørgsmål, så ring eller skriv en mail. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, og vil altid hjælpe dig på vej til det helt rigtige køb. Vi sørger altid for at være bedst med markedets billigste priser, og giver dig altid gode tilbud at vælge mellem på alle vores induktionskogeplader. Vi leverer desuden gratis på ordrer over 499 kr, og hvis du ønsker at vi monterer for dig, så kan vi også dette.

De 3 bedste råd, hvis du skal købe ny induktionskogeplade:

  • Skal det være med enkelt eller dobbelt kogezoner? Alt efter dine madlavningsvaner, er antallet af kogezoner altid en god idé at have i tankerne.
  • Bestil efter størrelse og placering af kogezoner. Hav altid størrelse i tankerne, så du får en kogeplade som passer perfekt ind i dit køkken.
  • Online findes de skarpeste priser og bedste tilbud. Hvis du giver dig tid til at kigge online, kan du ofte finde rigtige gode tilbud, som ikke findes i butikkerne.