Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Kogeplader

Sorter faldende

1-2 of 82

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
5

Sorter faldende

1-2 of 82

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
5

Find ny billig kogeplade her

Vi har et af markedets største udvalg af alle forskellige slags kogeplader. Glaskeramiske kogeplader, hvis du foretrækker det velkendte og populære glaskeramik til en billig pris. Induktionskogeplader, hvis du leder efter en kogeplade som hurtigt og energibesparende varmer dit kogegrej og mad op. Gaskogeplader, for det traditionelle køkken hvor der anvendes gas til hurtigt at varme dine gryder og pander op med. Vi har også de små og kompakte fritstående kogeplader, som du kan tage med dig på farten, når der skal laves mad andre steder end i køkkenet. Uanset hvilken slags kogeplade du hælder mest til, så har vi med garanti en billig og høj kvalitets løsning som passer til dig og dine behov.

Stort udvalg af kogeplader på tilbud

Vi har et rigtig stort udvalg af top kvalitets kogeplader, fra alle de kendte producenter, som Bosch, Melissa og Siemens. Selvom disse producenter er kendetegnet ved deres høje kvalitetstandard, så er det stadig til en rigtig god og konkurrencedygtig pris. Vi mener nemlig at alle skal have råd til kvalitet, og derfor kører vi også tit masser af gode tilbud på alle vores kogeplader. Du skal blot holde øje med vores tilbud, og slå til hvis du ser noget der interesserer dig – så sørger vi for resten. Vi har desuden gratis levering på alle ordrer over 499 kr, og kan også hjælpe dig med montering af din nye kogeplade hvis du har brug for dette.

Få råd til køb af din nye kogeplade

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige løsning, eller du mangler svar på nogle af dine spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig med dit køb, så du er sikret at få det helt produkt der passer perfekt til dig.

De 3 bedste råd til dig, der skal købe ny kogeplade:

 • Hvilken slags kogeplade skal det være? Skal det være induktion, glaskeramisk eller gas? Der er stor forskel på disse tre slags kogeplader, og det er en god idé at undersøge dem, inden du køber en ny kogeplade.
 • Passer den til dine udskæringsmål? Sørg for at dimensionerne på kogepladen passer til dit køkkenområde, så du ikke skal til at ændre fuldstændig i din køkkenindretning.
 • Søg på nettet efter de skarpeste priser og bedste tilbud. Hvis du giver dig god tid finder du ofte gode tilbud på nettet.