Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.300 anmeldelser på Trustpilot

Opvaskemaskiner til indbygning

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find en indbygningsopvaskemaskine til en god pris

Ønsker du en ny opvaskemaskine til indbygning i dit køkken? Vi har rigtig mange af slagsen, som du kan vælge imellem. Der er en hel del gode fordele ved at vælge én der skal indbygges, og selvom du vælger denne funktion, så behøver du ikke gå glip af de mange andre gode funktioner. For eksempel kan du stadig vælge om den skal have resttidsindikator, lydsvag motor og varmeveksler. Du kan også vælge mellem antallet af programmer, og om din opvaskemaskine skal have funktioner, der gør den i stand til selv at kunne regulere vandindtaget, alt efter hvor stor opvasken er. I vores udvalg finder du modeller med endnu flere funktioner og muligheder, og du kan også vælge mellem design, størrelse, energiklasse og meget mere.

Billige priser på et bredt sortiment af indbygningsopvaskemaskiner

Vi hos de3bedste sørger altid for, at prisen er billig på vores kvalitetsprodukter, og du finder altid gode tilbud i vores online shop, så du kan slippe endnu billigere. Vi forhandler alle de kendte mærker, lige fra Bosch, AEG og Electrolux til Gram, Siemens og Zanussi, som alle er populære og kendte for at levere kvalitetsløsninger til dit køkken. Vi har gratis levering på alle køb af opvaskemaskiner, og kan også hjælpe dig med montering, hvis du har brug for eller ønsker dette. Vi er altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Bare ring eller skriv en mail til os, så skal vi nok hjælpe dig med at komme frem til en god løsning.

De 3 bedste råd, når du skal købe ny opvaskemaskine til indbygning

  • Undersøg lydniveauet i forhold til placeringen af opvaskemaskinen. Det kan være en god idé at undersøge lydniveauet på din nye opvaskemaskine, og vurdere om det passer til det sted i dit hus den skal stå. Hvis dit køkken for eksempel er tæt på soveværelset, og du tit har opvask til at køre natten over, så kan det være vigtigt at prioritere lydniveauet, så nattesøvnen ikke bliver forstyrret.
  • Bestil opvaskemaskine efter dit behov i forhold til antal kuverter og energiklasse. Alt efter hvor stor din opvask som regel er, er det en god idé at se efter antal kuverter – så du ender med den perfekte løsning til dine behov. Der kan også spares mange penge på en opvaskemaskine i en god energiklasse.
  • Kig på nettet – der finder du mange gode tilbud, selv på kvalitets hvidevarer.