Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.000 anmeldelser på Trustpilot

Hvidevarer

Hårde hvidevarer til ethvert hjem

Hos de3bedste ved vi hvor vigtig en del af dit køkken, dit bryggers, dit badeværelse, ja i det hele taget din dagligdag, at hårde hvidevarer i høj kvalitet er. Det nytter ikke noget at din vaskemaskine går i stykker efter første vask eller at køleskabet ikke kan holde din mad frisk. Derfor står vi altid inde for de produkter vi sælger og er til enhver tid klar til at hjælpe dig, når du skal købe nyt – hvad enten hele køkkenet skal udskiftes eller du er på jagt efter en ny blender. Vi forhandler en lang række af kendte mærker indenfor hårde hvidevarer: Miele, AEG, Bosch, Siement, Philips og mange flere. Dette sikrer at du altid kan finde det produkt du søger – til den helt rigtige pris.

Hos de3bedste er vi fagmænd og det er vi stole af

Det sikrer nemlig at du altid kan få råd og vejledning uanset hvilke hvidevarer du skal købe. Du er altid velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon og du vil indenfor kort tid få svar fra vores personale. De produkter vi sælger står vi altid inde for. Produkterne udvælges på baggrund af en række krav der sikrer den høje kvalitet, når du skal handle hvidevarer online. Hos de3bedste er vi også købmænd. Vi ved hvordan et godt tilbud sættes sammen. Derfor forsøger vi altid at sammensætte de bedste priser til dig. Du får altid fri levering på hårde hvidevarer som køleskabe, ovne, frysere og lignende.

Shop hårde hvidevarer online

Vores store webshop tilbyder alt hvad hjertet måtte begære indenfor billige hårde hvidevarer. Ved altid at have adgang til et stort sortiment, undgår du at skulle lede alverdens hjemmesider igennem for at finde det produkt du søger – vi har højst sandsynligt den vare du leder efter. Du kan i ro og mag sidde hjemme i stuen, nyde en kop te eller kaffe, mens du kigger vores spændende katalog igennem. Vi ved nemlig, at lige så vigtigt som det er at få hjælp og vejledning, lige så vigtigt er det, at have mulighed for at kunne danne sig et overblik over den handel du ønsker at lave, uden at blive forstyrret. Vi har naturligvis altid fri fragt på ordrer over 999 kr. og er varen på lager, leverer vi i hele landet indenfor 1-3 arbejdsdage.