Fri fragt på ordrer over 999 kr. - ellers 29 kr. Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.000 anmeldelser på Trustpilot

Værdiskabende ehandel gjort nemt, sikkert og enkelt

Mit navn er Jesper og jeg er direktør for de3bedste.dk
Vores mission med de3bedste er at skabe et univers af lækre varer til hjemmet og dig selv - præsenteret på en lækker måde.
De3bedste tilstræber at være din multishop, hvor du altid kan finde ting du lige står og mangler.
Jeg tror på styrken i at præsentere en butik, hvor du som kunde kan shoppe alle mulige forskellige typer produkter. Jeg brænder for at give dit køb god værdi så du føler du får hvad du har behov for. Hos os kan du gøre din online shopping et simpelt sted, hvor du føler dig tryg og tilpas.
Jeg arbejder udfra følgende 3 værdiord: Værdi, Simpelt, Hjælpsom - og dette er afspejlet igennem hele vores virksomhed og opbygningen af de3bedste.dk

Værdi

Som en værdsættelse af når du bruger dine hårdttjente penge på køb af varer hos de3bedste.dk, vil vi gøre alt hvad vi kan for at skabe god værdi for dig på alle køb. Det er vigtigt for mig, at i de tilfælde hvor muligt, at vi kan give dig noget mere med på dit køb, et eksempel kunne være at inkludere kaffekopper sammen med en kaffemaskine, eller at sælge en Slowjuicer inkl. Glas. Vi vil tilstræbe at skabe merværdi på alle varer muligt. Dernæst er det en stor værdi for mig at kunne tilbyde dig et site og virksomhed at handle med, som gør det bedste vi kan - hver gang! Vi er ikke nettets største forhandler og vores kunder kommer ikke automatisk - Netop derfor gør vi os mere umage - For at skabe en god handelsoplevelse for dig. For vi vil elske at betjene dig igen og igen - og igen. Vi er lige så professionelle efter dit køb, ved eksempelvis spørgsmål, reklamationer, returneringer m.v. For mig er det ikke nogen kunst blot at sælge varer - Det er en kunst og værdi for mig at efterbehandlingen også er helt i top. Dette skal jeg mestre og det skal alle ansatte i vores organisation også.

Simpelt

Jeg har altid i mine ehandels-udviklingsdage haft brugervenlighed som kæmpe fokus. At lave en simpel og brugervenlig butik er relativt nemt. Kunsten er at den skal forblive nem og simpel at finde rundt i selvom der er tusindvis af varer i sortimentet. Hvis dette var nemt ville vi se masser af firmaer som havde super simple hjemmesider spækket op med tonsvis af produkter. Dette er desværre ikke realiteten, ofte vokser firmaer, os selv inklusiv, og vores sortimenter bliver større og større. Det kræver meget disciplin og konsekvent webdesign at holde fokus når vi spreder os over mange forskellige typer varer, alt fra hvidevarer, til modetøj, til el-apparater, til belysning, til skønhedsprodukter. Heldigvis holder vi fast og mine bedste eksempler er når vores kunder selv nævner at det er nemt og simpelt at handle hos os. Vi holder det simpelt hele vejen. Nemt fragtsystem - Fri fragt på ordrer over 999 kr, ellers 29 kr.! Hos os oplever du ingen slemme overraskelser nåd du går til kassen: vi modtager gebyrfrit alle gængse betalingskort, Viabill og mobilepay. Mine ord er farvede og vores kunders ord er egentlig mere vigtige - så tillad mig at citere hvad et par af vores kunder har skrevet på Trustpilot.

Hans Otto Raaschou: Nem hjemmeside, hurtig valg af vare der i løbet af kort tid-få dage- kom til min Pakkeboks. Kan ubetinget anbefales.

NIkolaj Skjødt: Hurtig levering, nem hjemmeside. De følger op på deres ordre og ringer hvis en aftalt tid eller levering ikke kan overholdes. Super service.

Lisbeth Wiberg Olsen: Fik min vare hurtigt, det var nemt at bruge hjemmesiden. Der ville jeg fint købe noget igen.

De3bedste har som mission at holde brugervenligheden i top og lave simple løsninger samt forretningskoncepter som vores kunder kan forstå og føler sig trygge ved.
Hvis det passer dig bedre er der også altid mulighed for at bestille din ordre med vores Hent Selv løsning, hvor du afhenter ordren på vores lager i Aalborg, det kan du læse mere om: her 

Hjælpsom

At være hjælpsom er en vigtig del af mine ansattes og mig egen hverdag. Hvis ikke vi hver dag er indstillet på at være glade for - og sætte en ære i at hjælpe vores kunder, fragtmænd, samarbejdspartnere og andre. Hvad er det hele så værd? For mig - intet.
Jeg har arbejdet med ehandel siden 2004 og meget er sket siden. I starten var markedet præget af "hobbyforhandlere" som drev en internet butik ved siden af deres fuldtidsjob og lignende. Ændringerne kom hurtigt og alle større virksomheder fik egne webshops indenfor få år derefter. Udviklingen har gjort det fantastiske at kunder kan finde et enormt udvalg af varer online, men har desværre også gjort at identitetsløse firmaer og virksomheder som vil sælge dig hvad som helst uagtet hvad dit behov er også er med til at præge nutidens onlinehandel. Jeg er ikke bange for at sige min mening og jeg mener til stadighed at hvis du driver en webshop som ikke kan score over 6.0 på Trustpilot som eksempel, så synes jeg det individ, den kæde, den forening eller hvad der ejer butikken, skulle kigge sig rigtig grundigt i spejlet og vurdere om de laver det rigtige. Hos de3bedste skal du ALDRIG være bange for at ringe, maile eller på anden vis kontakte os hvis du har spørgsmål, brug for vejledning til et købt produkt eller lignende. Vi er hjælpsomme før dit køb og det er vi også efter dit køb hos os.


Det er fagfolk, du handler med!

Bag de3bedste ejerkreds står nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hvidevarer, el-artikler og andre varer. Vi ved hvad vi taler om, og har mere end 40 års erfaring med at udstyre danske hjem og virksomheder med både totalløsninger og enkeltsalg af alt fra vaskesøjler over støvsugere til personlig Pleje og mode. Det er os, du møder, her hos de3bedste.

Hvis det betyder noget for dig at handle med en butik, hvis vigtigste mission, er at sørge for at du får det rigtige produkt til dit behov og budget er du kommet til det helt rette sted. Vi giver dig ydermere vores løfte på at vi også er at finde efter købet er sket, hvis du har brug for rådgivning, retur, reklamationssager m.v.

Med de3bedste skaber vi et helt nyt univers for e-handel, der forener det bedste fra butikssalg med de nye muligheder, handel på nettet giver. Vi hjælper dig med at vælge, vi gør købsprocessen let og overskuelig og vi passer godt på dig også efter købet.

Kun tilfredse kunder.
Hos de3bedste kan du bladre i et produktkatalog, der holder en virkelig høj standard. Både hvad angår udbud, kvalitet og pris.
Din kundetilfredshed er alfa og omega. Den har vi indrettet vores forretning efter, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. På en hurtig, let og overskuelig måde. Vi præsenterer dig nemlig for de3bedste valg, når du søger. Uanset om du er ude efter en ny vaskemaskine, støvsuger, strygejern, skønhedsvare, modevare eller andet. Det skal være let at gøre det rigtige køb første gang. Hver gang.

Hjemmesiden opdateres dagligt, for altid at indeholde de korrekte informationer og priser.

Alt det, som nettet normalt ikke er særligt god til, det kan de3bedste. Det er nemlig ikke bare et uendeligt varelager med priser og handelsbetingelser. Her hos de3bedste kan du få råd og vejledning, du kan få afklaret tvivlsspørgsmål og vi hjælper gerne med at løfte beslutningsprocessen.

Alle aftaler med de3bedste indgås på dansk.

Vi glæder os til at handle med dig

Med venlig hilsen
De3bedste