Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

VELKOMMEN HOS DE3BEDSTE

Livsstilsprodukter til hverdag og fest

Velkommen til Danmarks bedste online webshop, for livsstilsprodukter til dig og dit hjem. Her finder du alt inden for skønhed, husholdning og elektronik, i høj kvalitet og til markedets laveste priser. Med mere end 40 års branchekendskab, er vi desuden leveringsdygtige i personlig rådgivning, grundige produktbeskrivelser og guidende blogindlæg. Hos de3bedste mener vi, at serviceniveauet fra den fysiske butik, skal følge med produkterne over på internettet. Vores erklærede mål er at tilbyde et stort sortiment i høj kvalitet, lave priser og favorable tilbud, hurtig og billig levering samt et trygt handelsforløb med et højt serviceniveau.

Udvalget skal være i orden og her går vi aldrig på kompromis. Kun de bedste brands, mærker og producenter er gode nok til vores kunder. Produkterne skal leve op til dine forventninger og din nye kaffemaskine, skal bestemt ikke gå i stykker, ugen efter at den er taget i brug. Med over 40.000 produkter og mærkevarer i høj kvalitet, har vi med stor sandsynlighed det du søger.

Kvalitet, mærkevarer og et stort udvalg kan ikke stå alene. Prisen skal også være den rigtige og altid i den lave ende. Hos de3bedste presser vi priserne og går altid efter at være blandt markedets billigste. Baseret på årtiers produktviden og salgserfaring, tilbyder vi også løbende de3deals. Tre meget attraktive produkter, til en uhørt billig pris. Tilbuddene opdateres hver tredje dag, så kig jævnligt forbi her på hjemmesiden eller følg os på Facebook. Så går du ikke glip af noget. Handler du ofte hos de3bedste, kan du med fordel blive medlem af de3plus kundeklubben. Her kvitterer vi for loyaliteten med endnu lavere priser, fri fragt på alle køb samt 333 dages gratis returret.

Transportudgifter og leveringstid, må aldrig stå i vejen for en god handel. Hos de3bedste, gør vi alt for at minimere dine omkostninger, i forhold til levering og fragt. Derudover stræber vi efter, at alle kunder modtager deres varer hurtigst muligt, helst den efterfølgende dag. Uanset mængde og størrelse på dit køb, tilbyder vi levering fra 29 kr. Vi tilbyder endda gratis levering, ved alle køb over 999 kr. Er du medlem af vores kundeklub, får du tilmed altid fri fragt, uanset købets størrelse. Vi har vi også stor erfaring med levering til Sverige og Norge. Hos de3bästa är alla välkomna!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele handelsforløbet, når du vælger at handle hos de3bedste. Vi tager altid din online-sikkerhed seriøst. Derfor er vi udstyret med e-mærket, vi har Pricerunner købsgaranti og vi tilbyder 14 dages fuld returret. Derudover udtrykker tidligere handlende, meget stor tilfredshed på Trustpilot og Facebook. Vores kundecenter sidder også klar ved telefonen, på chat og mail, hvis du på noget tidspunkt bliver i tvivl eller ønsker dine spørgsmål besvaret. Tøv derfor aldrig med at kontakte os, skulle behovet opstå. Selv når dit køb er overstået, sidder vi klar til at hjælpe


DE3PLUS - KUNDEKLUB

Spar tusindvis af kroner med vores kundeklub

de3plus er et unikt koncept for medlemmer. Som medlem kan du spare op til 80% på lækre mærkevarer.

Spar penge hver gang du handler skønhedsprodukter, personlig pleje, hårprodukter, tøj, sko, køkkenprodukter, ting til dit hjem, it-udstyr, vin og meget mere.
Prøv de3plus gratis i en måned og spar masser af penge på indkøb til dig selv, din familie, venner og kollegaer.
Efter den gratis prøveperiode på 30 dage er prisen kun 49 kr. om måneden, og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Der er ingen bindingsperiode.

Du kan starte dit medlemskab ved at gennemføre et køb og allerede nyde godt af de store besparelser og de mange medlemsfordele nu!

 

Fordele som de3plus medlem

Ikke medlem de3plus medlem
GRATIS FORSENDELSE – altid fri fragt til pakkeshop
GRATIS returret (værdi 49 kr.)
Medlemsrabat på alle varer (spar op til 80%)
Medlemsadgang til online før-udsalg, lagersalg mm.
(den første hverdag i måneden)
Ved hver 12 mdrs. medlemsskab tildeles 100 bonuspoint
(værdi 100 kr.)
Udvidet fortrydelsesret i 333 dage  
Optjen 1 bonuspoint pr. 30 kr.

Første måned er gratis og derefter kun 49 kr. pr. md.

Læs vilkår og betingelser for de3plus medlemskab