Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Gryder & pander

Sorter faldende

10 vare(r)

1

Sorter faldende

10 vare(r)

1

Gryder og pander på gode tilbud

Står du og mangler et nyt sæt gryder eller pander til køkkenet? Vi har støbejernspander, keramiske pander, kasseroller, riskogere, woksæt og mange andre gryde og pandesæt. Hele vores sortiment er selvfølgelig altid til billige priser, og vi har ofte gode tilbud på mange af vores varer. Det betyder, at du altid vil kunne finde et produkt som passer til dig og dine behov, til en fornuftig pris.

Stort udvalg af gryder og pander til billige priser

Her hos de3bedste har vi et kæmpe udvalg af gryder og pander af høj kvalitet. Vi fører mærker som OBH, Tefal og Jamie Oliver, der alle udmærker sig ved den høje kvalitet og store praktiske anvendelighed. Har man først haft kvalitets køkkenredskaber i hånden under madlavningen, så har man mere end svært ved at undvære dette. Her giver vi dig muligheden for at købe din nye gryde eller pande til en super skarp pris online, så du får rigtig god kvalitet for alle pengene.

Vælg den rette pande eller gryde, som passer bedst til dig

Inden du køber dig en ny pande, er det en god idé at bestemme hvilken form den skal have. En almindelig pande til hverdagsbrug er som regel med mellemhøje sider, og en rimelig bred bund. En god hverdagspande er meget alsidig, og kan bruges til for eksempel at stege bøffer, tilberede grøntsager eller lave æg, men er ikke for stor til små opgaver. Størrelsen på panden afhænger altså af dine behov, og hvor meget mad du laver til daglig. Der er mange forskellige materialer at vælge din nye pande skal være, hvor der blandt andet findes støbejern, aluminium og rustfrit stål. Rustfrit stål giver en robust pande, som kan holde utroligt længe og ikke påvirker madvarers smag, men som også har dårlig varmefordeling.

De 3 bedste råd, når du skal købe ny gryde eller pande:

  • Bestem hvilken størrelse og form din gryde eller pande skal have. Alt efter hvor meget du skal bruge den, er der forskellige størrelser og forme som passer til forskellige behov.
  • Tænk over, hvilket materiale den skal være af. De forskellige materialer du kan få køkkenudstyr i har forskellige egenskaber, så det er værd at undersøge hvordan de fungerer.
  • Kig efter gode tilbud på nettet. Der er stort set altid masser af billige priser og tilbud at finde på nettet, som ikke nødvendigvis er at finde i butikkerne.