Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Køkkenudstyr

Sorter faldende

1-20 of 70

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Sorter faldende

1-20 of 70

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
4

Kæmpe udvalg af køkkenudstyr online

Her hos de3bedste er vi stolte over at kunne tilbyde dig et af markedets allerstørste online udvalg i billigt køkkenudstyr i højeste kvalitet. Vi råder over et kæmpe sortiment, der kan give dig en hjælpende hånd i køkkenet. Vores udvalg består af alt lige fra gryder, kasseroller og pander til toastere og brødristere. Vi kan også tilbyde friturer, så du kan lave dine egne lækre, sprøde pommes frites, eller gøre andre madvarer lidt lækrere. Vi forhandler også sodavandsmaskiner, så du kan være med på den genopdagede trend om at lave sin egen sodavand, og selv bestemme smagen. Er det i stedet en stavblender, håndmixer, elkedel eller foodprocessor du står og mangler, så er dette også stedet hvor du kan finde det!

Det bedste køkkenudstyr til billige priser

Vores udvalg spænder ikke blot over mange forskellige produkttyper, men også inden for hver kategori findes der produkter med forskellige funktioner og designs. En toaster er for eksempel ikke bare en toaster. Det gælder om at finde den, du bedst kan lide, og som passer bedst til lige nøjagtigt dine behov. Det køkkenudstyr du finder hos os, vil altid være af rigtig god kvalitet og til en billig pris. På den måde får du råd til at udstyre dit køkken helt ned til mindste detalje, uden at det koster for meget.

Nem bestilling og levering af køkkenudstyr fra de største producenter

Alt du skal gøre når du handler hos de3bedste er, at finde den vare du ønsker og bestille den. Så sørger vi for levering, endda lige til døren hvis du ønsker det! Vores produkter kommer fra alle de kendte og eftertragtede producenter som Bosch, Siemens, OBH, Morphy Richards og Philips. Alle disse producenter vægter – ligesom de3bedste – kvalitet og funktionalitet højt. Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp, så sidder vores personale altid klar til at tage telefonen eller besvare dine mails, så du kan finde frem til det helt rigtige produkt til den rigtige pris.

De 3 bedste råd til dig, der er på udkig efter nyt køkkenudstyr:

 • Kontrollér effekten på dit nye køkkenudstyr
 • Find tilbud online, og køb kvalitet billigt. Du kan finde mange rigtigt gode tilbud online, og på den måde spare mange penge på dit nye køkkenudstyr.
 • Find tilbehør til køkkenudstyr efter dine behov. Der er mange forskellige slags køkkenudstyr til forskellige behov. Derfor kan du også finde lige netop det udstyr som passer bedst til præcis din situation.

Køkkenudstyr

Godt køkkenudstyr er essentielt for at komme godt i gang i køkkenet. Hvad enten du er amatørkok eller bare skal sørge for mad til dig selv, så er det vigtigt, at du har de rigtige køkkenredskaber, så madlavningen kan gå som en leg. Her på shoppen finder du et stort udvalg af køkkenudstyr og køkkenredskaber, der ikke ruinerer dig. Og mange af produkterne har vundet ”bedst i test”.

Køkkenredskaber

I kategorien køkkenudstyr finder du et hav af forskellige køkkenredskaber. Kig rundt på shoppen og se vores store udvalg. Her finder du både diverse køkkenmaskiner og foodprocessorer, elkedler, blendere, brødristere, håndmixere, gryder og pander, stavblendere, saftpressere, toastere, køkkenvægte, ismaskiner, æggekogere, bagemaskiner, kaffemaskiner, dampkogere, espressomaskine, pålægsmaskiner og alt inden for isenkram til køkkenet. Der er noget for enhver madglad sjæl og pengepung. Vi har et stort udvalg af lækre køkkenredskaber og køkkenudstyr til en yderst favorabel pris.

Favorabel pris

Vores favorable priser gør, at du her på shoppen altid kan finde de bedste ting til dig selv og dit hjem eller gaver, værtindegaver osv. uden at det ruinerer din pung. Udover de i forvejen meget favorable priser, så finder du ofte tilbud på vores produkter, hvor du virkelig får en god handel. Har du spørgsmål til en vare er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på både mail og telefon.

Køkkenredskaber og køkkenudstyr til dit behov

Vi ved, at behovene for køkkenudstyr og køkkenredskaber er vidt forskellige og derfor har vi også et meget bredt udvalg af de forskellige produkter. Vi har det helt billige produkter til dig, der er studerende, lige er flyttet hjemmefra eller dig, som hellere vil bruge pengene på noget andet. Vi har også de lidt dyrere produkter til dig, som sætter pris på ekstra god kvalitet eller som helst vil have en velkendt mærke. Hvis du gerne vil sørge for at være dækket ind med køkkenredskaber og køkkenudstyr til enhver lejlighed, så har vi udvalget til dig og dit køkken. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Køb køkkenudstyr og køkkenredskaber online

Med få klik kan du i ro og mag sidde derhjemme og bestille dit nye køkkenudstyr og dine nye køkkenredskaber. Vi sørger for et nemt og hurtigt leveringsforløb og såfremt varen er på lager, så sender vi den indenfor 1-3 hverdage. Hvis du bestiller for mere end 499,- så betaler vi fragten.