Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Kapsel kaffemaskiner

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Nyd en lækker kop kaffe – hurtigt og nemt med en kapsel kaffemaskine

Her hos de3bedste har vi et stort udvalg af kapsel kaffemaskiner, og de populære DeLonghi Dolce Gusto maskiner. Alt fra de helt små Mini Me eller Piccolo, til de store Circolo maskiner – selvfølgelig til en fornuftig og billig pris. Vi kører ofte tilbud på mange af maskinerne, så du kan gøre dig en rigtig god handel og få prøvet kapselkaffe. Kapselmaskinerne fra DeLonghi er utroligt brugervenlige, og hjælper dig hurtigt i gang med at lave velsmagende kaffe i dit eget hjem. Maskinerne varmer på ingen tid vandet op til den rette temperatur, og du kan på maskinerne selv vælge hvor stærk du ønsker din kaffe. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at udvælge en maskine der passer til dig, kan du kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde en rigtig god løsning. Hvis du bestiller for over 499 kr. hos os, smider vi leveringen gratis oveni!

Masser af valgmuligheder med en kapsel kaffemaskine

Det er nemt og hurtigt at lave rigtig mange forskellige slags kaffe med en kapselmaskine. Blandt andet kaffekapslerne fra Nescafé Dolce Gusto findes i et hav af varianter, så du kan finde lige præcis de smagsvarianter du bedst kan lide. Lige fra americano og espresso til café latte, latte macchiato – ja sågår chokolader og te – der findes kapsler til alle! Hvis du køber en kapsel kaffemaskine, vil du med sikkerhed have mulighed for at byde på en kop kaffe der passer til enhver smag. Du vil også kunne lave andre drikke end kaffe med din kapselmaskine, for eksempel iste til de varme sommerdage, eller varm kakao når der skal hygges om vinteren.

Fra filter til kapsel

Det kan virke lidt kontroversielt at gå fra filterkaffe til kapselkaffe, men hvis du prøver det vil du hurtigt lade dig overbevise. De lufttætte kapsler sørger nemlig for at holde kaffen frisk, så du får den fulde smags- og aromaoplevelse hver gang. Dette, i modsætning til almindelige filterkaffe, hvor kaffen hurtigt mister sin smag og fylde blot få dage efter du har åbnet kaffeposen. DeLonghi kapsel kaffemaskiner giver en perfekt brygget kop kaffe – hver gang. Udover at have vores store udvalg af kapselmaskinerne, er vi naturligvis også lagerførende af kaffekapslerne der bruges i maskinerne. Du kan gå på opdagelse i de mange smage, og i ro og mag udvælge dine favoritter her på vores side.