Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Skærebræt

Et skærebræt er uundværligt i et køkken. Hvad enten du skal snitte grøntsager, skære kød, forme hakkebøffer, skære chokolade eller brød eller alt muligt andet til din madlavning, så har du brug for et godt skærebræt. Et spækbræt er en praktisk god hjælp til når maden skal forberedes. Her på shoppen finder du et udvalg af lækre spækbrætter.

Spækbræt eller skærebræt?

Om du siger spækbræt eller skærebræt er underordet, da det betyder det samme. Et spækbræt er en flad plade af træ eller plastik til tilberedning af grøntsager, kød osv. Vi anbefaler, at du har forskellige spækbrætter til dine forskellige madvarer, så du har et spækbræt til råt kød, et spækbræt til tilberedt kød, et skærebræt til frugt, et skærebræt til grøntsager og et til brød osv. Derudover kan du med fordel investere i et par små skærebrætter til chokolade, vaniljestænger og andet til det søde køkken. Grunden til, at det er godt at have forskellige spækbrætter til de forskellige fødegrupper er, at så slipper du for, at madvarerne tager smag af hinanden. Derudover er det også meget vigtigt, at råt kød fx ikke kommer i kontakt med dine andre fødevarer. Så for at slippe for hele tiden at skulle vaske dit spækbræt op, når du står og laver mad og har fat i forskellige madvarer, så anbefaler vi, at du anskaffer dig en tre stykker som minimum.

Skærebræt træ

Her på shoppen finder du i kategorien skærebræt træ flere lækre modeller, der udover at være meget brugbare også er super flotte at se på. Det varme træ giver et godt farvespil og de kan sagtens stå fremme i køkkenet og pynte. Det gode ved et skærebræt i træ er, at det har en meget god robusthed og dermed kan holde til at blive brugt igen og igen. Om du er til plastik eller træk er en smagssag og hver har sine fordele. Fx kan du med et sæt i plastik, smide de forskellige brætter i opvaskemaskinen, så rengøringen er nem. Vores sæt i plastik har også den fordel, at det kommer med fire forskellige farver, så du nemt kan se, hvilke fødevarer, der skal bruges på hvert enkelt plade.

Shop online

Her på shoppen finder du forskellige modeller i både træ og plast, som er uanvendelige i din husholdning. Det rette køkkenudstyr er det halve af madforberedningen. Her på shoppen finder du et godt udvalg af forskelligt køkkenudstyr, som hjælper din madlavning godt på vej.