Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Glas, Kopper og Service

Sorter faldende

41-60 of 65

4

Sorter faldende

41-60 of 65

4

Glas, bestiksæt og steakknive

Glas, bestiksæt og andet service er noget vi bruger flere gange om dagen og her på shoppen finder du et stort udvalg af glas, krystalglas, steakknive og bestiksæt til markedets bedste priser. Vi har flere forskellige bestiksæt, steakknive samt glas i alle afskygninger og altid til en meget overkommelig pris. Så hvad enten du skal bruge en værtindegave, en indflyttergave eller bare selv skal have køkkenskabet fyldt op med nye glas, steakknive eller bestiksæt, så kan du finde udvalget her på shoppen. Shop alle dine nye glas; krystalglas, drinksglas, whiskyglas, cocktailglas, longdrinkglas, champagneglas eller almindelige drikkeglas her på shoppen.

Krystalglas, drikkeglas og whiskyglas

Her i kategorien glas, har vi især et godt udvalg af de altid populære krystalglas, som især er flotte til festlige lejligheder. Her er der fx mange whiskyglas. Indenfor vores sortiment af krystalglas finder du forskellige højder og størrelser. Vi har krystalglas som whiskyglas, drinksglas, longdrinkglas eller cocktailglas og flere af disse krystalglas kan selvfølgelig også bruges til helt almindelige drikkeglas, hvis der ikke skal procenter i glasset. De smukke whiskyglas og krystalglas kommer med forskellige mønstre. Enten hvor krystalglasset eller whiskyglasset kun er dækket af prægningen i bunden af glasset, men også krystalglas, hvor prægningen er på hele glassset. Du vælger krystalglas og whiskyglas frit efter smag og behag.

Festlige glas: cocktailglas og drinksglas

Ingen fest uden flotte og farverige cocktails i de rigtige cocktailglas. Når der skal laves drinks, skal de helst præsenteres i de rigtige drinksglas. Det gør bare oplevelsen meget bedre med et pænt cocktailglas / drinksglas end at få serveret sin drink i et tarveligt plastikkrus. Her på shoppen finder du flere forskellige sæt af cocktailglas, longdrinkglas, krystalglas og drinksglas, så du kan serverer dine drinks på bedste vis. De forskellige drinksglas egner sig til forskellige drinks. Skal du fx servere en whisky eller en rom og cola, så er de korte cocktailglas eller drinksglas, så som whiskyglas meget velegnede. Skal du i stedet for servere en drink med flere ingredienser, så er de såkaldte cocktailglas så som longdrinkglas særdeles velegnede som cocktailglas. I disse drinkglas er det muligt at lave lækre drinks, hvor farverne ligger sig i forskellige lag. Og udover cocktailglas, og drinksglas, så glem ikke champagneglas! Ingen champagne uden et champagneglas.

Stilrige glas: champagneglas

Ingen champagne, Asti eller anden mousserende vin uden et flot og stilrent glas som et ægte champagneglas at servere det i. Her på shoppen finder du forskellige flotte champagneglas til en pris, der virkelig er værd at poppe en flaske for. Vi har både champagneglas sæt med 12 stk. champagneglas og champagneglas sæt med kun 2 stk. champagneglas i. Så der er noget til ethvert behov. Mangler du bare et enkelt par champagneglas til at fejre tosomheden, valentinsdag, årsdagen, bryllupsdagen, kærestedagen eller noget helt andet eller er du på udkig efter champagneglas til de større begivenheder med flere gæster, så som indflytterfest, nytår, dåb, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup fødselsdag eller lignende, så har vi glassene til lejligheden.

Bestiksæt og steakknive

Udover vores store udvalg af forskellige drikkeglas, så som cocktailglas, whiskyglas, longdrinkglas, drinksglas, og krystalglas, så har vi også et godt udvalg af flotte bestiksæt og steakknive på shoppen. Vores bestiksæt og steakknive er meget populære til dem, der flytter hjemmefra for første gang. Det skyldes ikke mindst vores billige priser. Her på shoppen finder du ofte bestiksæt tilbud, som du ikke finder andre steder. Vi har både bestiksæt fra Jamie Oliver og fra mindre kendte mærker. Vi ved også at vores bestiksæt er meget populære til julegaver, fødselsdagsgaver osv. Et andet produkt, som er meget poulært som netop gave er vores sæt med steakknive. Steakknivene kommer i flotte trææsker og det gør dem ekstra populære som gaver til bryllupper, fødselsdage osv. da gaven med steakknive ligner en million. Find dit nye bestiksæt eller steakknive her på shoppen til Danmarks billigste pris. Udover de flotte æsker med bestiksæt og steakknive, så shop også alle slags glas her: krystalglas, cocktailglas, champagneglas, whiskyglas, longdrinkglas og drikkeglas her.