Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Vaser

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Stort udvalg af vaser online her

Der findes intet så lækkert som friske blomster, ligegyldigt om du får dem af dit livs kærlighed, en veninde eller måske vil du bare gerne forkæle dig selv med en smuk buket blomster! Men med blomster følger blomstervaser. Her på De3Bedste finder du et stort sortiment af vaser i forskellige modeller, farver og designs. Køber du for over 499 DKK får du leveringen gratis. Tag et kig på vores store udvalg af smukke og moderne vaser. Mon ikke du kan finde en vase, som falder i din smag og som kunne perfekt ind i dit hjem?

Personliggør din indretning

Vores hjem er ofte en afspejling af vores sind, følelser og temperament, og dit valg af vaser til dit hjem siger også noget om dig. Synes du bedst om finurlige detaljer og former på vaser eller bliver du draget af det enkle og rene design i rolige farver? Når du vælger vaser til dit hjem personliggøre du din indretning. Modtager du sjældent blomstergaver og glemmer du selv at købe dem ind til dit hjem? Du kan sagtens lade en vase pynte et bord eller en vindueskarm uden nogen blomst i. Du kan også putte nogle flotte pyntegrene i en stor vase på gulvet eller lave en fin vindueskarm med nogle forskellige keramik vaser samlet det samme sted.

Kähler – lækkert dansk design

Her hos De3Bedste forhandler vi det danske designerbrand Kähler, som laver nogle meget smukke vaser, som passer ind i ethvert hjem. Kähler er nok Danmarks mest kendte vasebrand, da de for et par år siden lavede den populære serie Omaggio med de karakteristiske striber. Men lad dig ikke narre. Kähler designer ikke kun stribede vaser, men derimod laver de et hav af forskelligartede vasedesigns – nogle enkle, med rifler og andre med sjove former og skøre farver, nogle store og nogle små. Lad dig inspirere af vores store udvalg af Kählervaser her på siden.

Køb billige vaser hos De3Bedste

Mangler du en god gaveide eller måske en værtindegave, er en vase altid en god ide, da de kan pynte i ethvert hjem. Vil du gerne købe billige vaser enten til gave eller til dig selv, er det værd at holde et vågent øje med webshoppen, da vi jævnlig holder udsalg eller har store besparelser, så du kan gøre dig en ekstra god handel. Husk at når du handler for mere end 499 DKK, får du gratis levering.