Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Hobby & Legetøj

Sorter faldende

5 vare(r)

1

Sorter faldende

5 vare(r)

1

Legetøj online

Velkommen til en verden af leg og legetøj! Her på shoppen finder du et stort udvalg af billigt legetøj online til de små. Vi har et stort udvalg af forskelligt legetøj og trælegetøj, så som legekøkken, togbane, træklodser, værktøjsbænk og den altid populære løbecykel. Derudover har vi et stort udvalg af Playmobil legetøj. Vi har billigt legetøj, hvor alle kan være med. Shop nyt og billigt legetøj og trælegetøj til de små online på shoppen her, når du vil sprede glæde hos de mindste i familien.

Playmobil

Playmobil legetøj er legetøj til både drenge og piger. Med Playmobil legetøj kan der skabes mange forskellige verdener og de søde små figurer gør det nemt, at få en leg i gang. Vi har mange forskellige slags pakker af Playmobil legetøj, som sætter børnenes fantasi i gang og lader dem skabe spændende og sjove lege. Med de forskellige Palymobil verdener kan børnene nemt genskabe situationer fra deres egen virkelighed eller der kan drømme sig væk i en fantasiverden af skønne steder og ting. Playmobil er fantastisk legetøj, hvad enten der er ét eller flere børn samlet omkring det. De må Playmobil figurer kan både stå, sidde, bøje og dreje deres hoveder, for at få dem til at virke så realistiske som muligt. Her på shoppen finder du et stort udvalg af forskellige Playmobil æsker til både drenge og piger.

Trælegetøj: legekøkken og værktøjsbænk

Hvis dit barn ikke er til Playmobil, så var det måske noget med et trælegetøj, som et legekøkken eller et værksted? Med et legekøkken eller et rigtigt håndværkersæt er mulighederne mange for god dialog og leg imellem børnene. Børn elsker at efterligne de voksne og det har de rig mulighed for med enten et legekøkken eller en værktøjsbænk. I et legekøkken kan barnet øve sine koordineringsevner, når der leges med de små potter, pander, bestik og forskellige madvarer. I legekøkkenet eller værkstedet kan barnet udspille scener fra sin dagligdag og få mange timer til at gå med at lege mor, far og børn. Vi har forskellige legekøkkener i enten plastik eller det fineste lille legekøkken i træ, som kan pynte på børneværelset. Shop billigt legekøkken online på shoppen her. Se også vores udvalg af lækkert trælegetøj, som altid bringer glæde hos store og små. Der er bare noget nostalgisk og ægte over trælegetøj og så pynter trælegetøj ofte på værelset. Med trælegetøj er der rig mulighed for at stimulere sanserne.

Løbecykel

Når de helt små skal lære at cykle eller med familien på tur, så er en løbecykel – også kaldet en gåcykel eller balancecykel – den perfekte følgesvend. Med en løbecykel kan selv de allermindste være med. En løbecykel er den ideelle først cykel, som hjælper børnene med at få en god balance til når de senere skal op på en rigtig cykel. En løbecykel giver udover den lærerige underholdning også mange timers sjov leg, især i forårs- og sommermånederne. Løbecyklen hjælper med at træne børnenes koordineringsevner, som de senere har brug for til en rigtig cykel med pedaler. En løbecykel kan anvendes fra børn i toårsalderen og op og den kan bruges både inde og ude. En løbecykel eller balancecykel er den perfekte gave til det lille barn. En balancecykel er et stykke trælegetøj, som virkelig bringer glæde.

Shop billigt legetøj online

Se dig omkring i vores store udvalg af billigt legetøj online. Her finder du både Playmobil, løbecykel, legekøkken og andet lækkert trælegetøj. Velkommen til en fantastisk verden af leg og glæde.