Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Hus & Have

Sorter faldende

1-20 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Sorter faldende

1-20 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Hus og have - haveredskaber og meget mere

Der er altid meget at se til når man har hus og tilhørende have, og det kræver ofte forskellige redskaber og værktøj, hvis det hele skal være i orden. Her på de3bedste.dk har vi et kæmpe udvalg af alt inden for hus og have. Leder du efter nyt værktøjssæt eller en kompressor? Måske en af de moderne robotplæneklippere? Eller måske bare noget hobbyudstyr eller legetøj til børnene? Vi har det hele og meget mere - altid til fornuftige og billige priser. Hvis du køber for over 499 kr, smider vi leveringen gratis oveni!

Stort udvalg af alt til hus og have med gode tilbud

Med vores store udvalg medfølger der selvfølgelig altid rigtig gode tilbud, så du får en super pris på de ting du køber her. Bare hold øje med siden her - vi kommer tit med masser af nye tilbud på vores produkter i hus og have kategorien. Hvad enten det er legetøj, haveudstyr, værktøj, damprensere eller andre redskaber, så kan du med garanti finde det her til en billig pris. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rette produkt til dig, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive os en mail, eller ringe til os - så skal vi nok hjælpe dig med at finde det du lige står og mangler.

Legetøj fra Playmobil og LEGO

Udover at have et stort udvalg af værktøj og redskaber til hus og have, har vi også et stort udvalg af legetøj fra blandt andre Playmobil og LEGO, som er kendt for deres unikke og tidløse legetøj verden over. Den perfekte gave til enhver legesyg og barnlig sjæl, som nok skal garantere masser af timers underholdning.