Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Diverse

Sorter faldende

4 vare(r)

1

Sorter faldende

4 vare(r)

1
I vores ”diverse” kategori, finder du alle du en masse spændende mindre el-apparater og andre produkter , som alle er til den helt rigtige pris. Du finder eksempelvis øretermometre, lysterapi lamper, makeupspejle, hårtrimmere og mange andre varer der letter dagligdagen.

Savner du lys i vintermørket?
Hos du de3bedste finder du et stort udvalg af mindre el-apparater. Vi har blandt andet Philips Energy light, der nemt hjælper dig med at holde vinter depressionen for døren. De fleste mennesker føler sig mere veloplagte og veltilpasse i den lyse og solrige sommersæson, når de er udendørs og får naturligt lys. Både solskin og dagslys har en positiv effekt på os. Når vi udsættes for den rette type lys, afstemmes vores daglige rytme, eller vi har lettere ved at vågne om morgenen. Med tanke på dette har Philips udviklet et komplet udvalg af lysterapiprodukter, der styrker energien ved at udnytte de unikke sundhedsmæssige fordele, som lys har.

Tag temperatuen med et øretermometer fra Braun.
Med et øretermometer tager du let temperaturen på dit barn med mindst mulig gene for jer begge. Et øretermometer måler den infrarøde stråling, der afgives fra ørets trommehinde. Kropstemperaturen reguleres af Hypotalamus, der deler blodtilførsel med trommehinden.
Dette gør at temperaturmåling i med øretermeter mere optimal og afspejler personens aktuelle temperaturstatus mere nøjagtigt end andre målinger, forudsat at øretermometermålingen udføres korrekt.

Altid lave priser
Netop prisen har hos os stor prioritet. Vi ønsker nemlig, at vores kunder kan købe produkter af høj kvalitet, men til en billig pris. Derfor kører vi altid med tilbud på eksempelvis, øretermometre, make-up spejle, næsehårs trimmere og meget andet i alle prisklasser, så du ikke behøver at koncentrere dig om prisen. Skulle du have spørgsmål eller hjælp til bestillingen, sidder vores dygtige og erfarne personale klar til at rådgive dig. Vi kan kontaktes på både mail eller telefon.