Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Personvægte

Sorter faldende

7 vare(r)

1

Sorter faldende

7 vare(r)

1

Badevægte og personvægte på tilbud

Mangler du en vægt der passer til badeværelset, eller bare en vægt så du kan holde øje med din vægt? Her hos de3bedste finder du et stort udvalg af badevægte og personvægte fra alle de populære producenter, som AEG, Beurer og Melissa. Alle vores vægte er i høj kvalitet, og mange forskellige, spændende og smarte designs, så du kan få en vægt der passer til din indretning. Vi har altid konkurrencedygtige og billige priser på vores produktsortiment, og vi har ofte gode tilbud på udvalgte varer, så du er sikret et godt produkt til en god pris.Vi har gratis fragt på alle ordrer over 999 kr.

Stort udvalg af billige badevægte

Vi har et stort udvalg af badevægte der passer til alles behov og ønsker. Hvad enten du har brug for en simpel og billig vægt, som blot kan vise din kropsvægt, eller du ønsker en mere avanceret vægt med forskellige funktioner, så er det at finde her.

Hold styr på din vægt med en kropsanalysevægt

Med en af de moderne kropsanalysevægte kan du nemt og hurtigt holde styr på din vægt, muskelforhold, BMI og meget mere. De fleste af disse moderne vægte har en separat app, som man kan downloade gratis på sin smartphone. Derefter er det lige til at komme igang med bruget af vægten, som har mange forskellige funktioner, og gør meget mere end bare at fortælle dig din vægt. Der bliver foretaget en analyse af ikke blot din vægt, men hele din krop, herunder dit BMI, fedtprocent, vandindhold i kroppen, muskelmasse og dit daglige kaloriebehov. Vi har et udvalg af disse kropsanalysevægte, som alle har forskellige funktioner alt efter dit behov. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rette produkt til dig, eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og på mail til at hjælpe dig frem til en tilfredsstillende løsning.

De 3 bedste råd, når du skal købe badevægt:

  • Find en vægt, som passer til dine behov og krav. Hvis du for eksempel ønsker, at den kan udregne din fedtprocent, er det nok en kropsanalysevægt du skal have fat i.
  • Se efter, hvilke slags batterier den kræver, hvis vægten er elektronisk. Ved at gøre dette, kan du sikre at du ikke står og mangler det rette batteri når den mangler. Du kan også se, om batterier medfølger.
  • Find gode tilbud og billige priser på nettet.