Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Babyalarmer

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos de3bedste finder du kun babyalarmer i den bedste kvalitet og til den bedste Pris. Vores er hovedmærker er Philips og Super Nova, der begge er kendt for at lave babyalarmer af meget høj standard. En god babyalarm giver dig tryghed, så du med ro i sindet kan lade barnet sove både ude og inde. Kort sagt skal du kunne stole på at den ikke svigter eller falder ud, imens du laver andre opgaver.

Hvad skal man være opmærksom på når man køber babyalarm?

Overvej, hvilke behov din babyalarm skal dække. Har du behov for lang rækkevidde? Vil du kunne se dit barn på forældreenhedens skærm? Skal babyalarmen have tovejs kommunikation, så du kan tale til barnet gennem forældreenheden?
Hvis du vil have en alarm, som ikke modtager andre signaler end dem fra din baby, er de babyalarmer, der anvender DECT-teknologi bedst. Selve lydkvaliteten bliver også bedre, hvis du bruger en alarm, som er baseret på DECT-teknologi (digital trådløs teknologi). Med DECT får du altså ren og klar lyd uden irriterende skrat og interferens fra andre trådløse enheder. Det er også en god idé at tjekke, hvilke batterier der skal bruges i babyalarmen. Genopladelige batterier er en absolut fordel. Det sparer dig i længden for mange penge og er samtidig godt for miljøet. Kan den også bruge almindelige batterier kan det være en fordel hvis du en dag har glemt at lade apparatet op, eller ikke har adgang til strøm. Analoge modeller har ofte længere rækkevidde end de digitale, men er til gengæld meget følsomme over for interferens og forstyrrelser fra andre apparater.

Pris, levering og service i højsædet

Hos de3bedste.dk har vi stor fokus på prisen, så du ikke behøver at have det. Vi ønsker nemlig, at vores kunder kan købe produkter af høj kvalitet, men til en lav pris. Derfor har vi altid med de bedste priser på babyalarmer i alle prisklasser. Men for os er det også vigtigt, du kan regne med at leveringen sker indenfor den oplyste leveringstid. Derfor har vi mange el-artikler på eget lager. Skulle der mod forventning være en enkelt udsolgt vare, kan du være sikker på at du bliver kontaktet med en ny leveringstid. På den måde har du altid indblik i ordrens status og forventet leveringstid. Oplever du problemer med det leverede produkt, kontakter du os bare på mail eller telefon, og vi tager straks hånd om problemet.