Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Tandbørster

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1
På de3bedste.dk finder du altid et stort udvalg af elektriske tandbørster fra kendte mærker som Philips og Braun, som er din garanti for at du får en tandbørste af højeste kvalitet.

Hvorfor en elektrisk tandbørste?

Der er faktisk en grund til, at tandlæger anbefaler, man bruger en elektrisk tandbørste frem for en almindelig model. Det er nemlig sådan, at en elektrisk tandbørste fjerner meget mere plak end en almindelig tandbørste, og mindsker derved risikoen for huller i tænderne og andre tandsygdomme. Men en elektrisk tandbørste er ikke kun gavnlig i forhold til helbredet. Den får også tænderne til at se bedre ud, da den elektriske tandbørste fjerner væsentlig mere te-, kaffe- og tobaksrester end en almindelig tandbørste.
I dag findes der en lang række elektriske tandbørster på markedet. De to mest populære mærker er Philips og Braun. Begge mærker findes selvfølgelig på de3bedste.dk.
Som med så meget andet, så følges pris og kvalitet ad. Så gør dig selv (og dine tænder) den tjeneste at vælge en model i den dyrere ende. Det vil hurtigt spare dig for en lang række dyre tandlægeregninger.

Pris, levering og service i højsædet

Hos de3bedste.dk har vi stor fokus på prisen, så du ikke behøver at have det. Vi ønsker nemlig, at vores kunder kan købe produkter af høj kvalitet, men til en lav pris. Derfor har vi altid med de bedste priser på elektriske tandbørster i alle prisklasser. Men for os er det også vigtigt, du kan regne med at leveringen sker indenfor den oplyste leveringstid. Derfor har vi mange el-artikler på eget lager og kan levere de fleste varer fra dag til dag.
Skulle der mod forventning være en enkelt udsolgt vare, kan du være sikker på at du bliver kontaktet med en ny leveringstid. På den måde har du altid indblik i ordrens status og forventet leveringstid. Oplever du problemer med det leverede produkt, kontakter du os bare på mail eller telefon, og vi tager straks hånd om problemet.