Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Philips Hue

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Stort udvalg af Philips Hue online

Leder du efter en personlig og trådløs genvej til at skabe en naturlig, festlig, romantisk, hyggelig, moderne og unik belysning i dit hjem? Så skal du helt sikkert se lidt nærmere på vores udvalg af Philips Hue. Her får du strømbesparende pærer med intelligent teknologi, der kan styres trådløst fra Hue TAP eller en app på din telefon eller tablet. Det er det, man kalder intelligent lysstyring og kan fjernstyres i hele dit hjem. Du skal blot bruge en Wi-Fi forbindelse til at betjene din Philips Hue bridge, uanset hvor du er i verden. Her logger du ind med din app, så har du et nemt og hurtigt overblik over dine lamper samt mulighed for at tænde, slukke eller dæmpe lyset i hele dit hjem.

Med en startpakke kan du komme godt i gang

Inden du kan komme i gang med at nyde dette fantastiske lysshow, skal du have en Philips Hue Bridge. Den kan du købe i de forskellige udgaver af Philips Hue starter kits, vi har her på siden. En Bridge er den styreboks, som sættes til din trådløse router i dit hjem og sørger for, at der er forbindelse fra din app på mobilen eller din tablet til netværket og ud til dine lyskilder og styreenheder – alt dette i samarbejde med din router. Vi vil klart anbefale dig at købe et Philips Hue starter kit, da du også får lyskilder med her. På den måde har du alt, du skal bruge, når du skal i gang med at bruge systemet. Der er alt, du skal bruge for at komme i gang – det er bare at sætte din Philips Hue Bridge til din router!

Tilslut helt op til 50 lyskilder i dit hjem

Når du køber Philips Hue, får du det nyeste af det nyeste inden for belysning i hjemmet. Selvom alle produkterne fra Hue-serien har LED-lamper med et lavt strømforbrug, har de stadig en utrolig kraft. Du starter med at installere en Philips Hue Bridge, og derefter kan du montere og tilslutte helt op til 50 lyskilder i dit hjem på en bridge. Når det hele er synkroniseret, kan du gå i gang med at opsætte afdelinger og scenarier i dit hjem. Det er blandt andet forskellige lysstyrker, tidspunkter, farver og meget mere. Der er ingen begrænsninger, når vi taler om dette lyssystem. Vi vil klart anbefale dig at prøve Philips Hue! Du finder et stort udvalg lige her på vores hjemmeside. Det vil helt sikkert ’light up your day’.

Køb Philips Hue online hos De3Bedste.dk

Der findes mange forskellige Philips Hue pærer alt efter, hvad du har behov for. Du kan købe helt almindelige hvide pærer, hvis du ikke er til farver men blot ønsker at have mulighed for at kunne betjene lyset. Vi har også pærer med farver, som nemt kan monteres i din lampe. Her har du mulighed for at skifte farven, dæmpe lyset eller sætte den til at skifte farve selv. På den måde kan du lave discolys eller skabe en hyggelig stemning til en stille, romantisk aften. Se hele vores udvalg lige her på siden. Vores dygtige personale sidder klar til at svare på spørgsmål, hvis du ønsker at vide mere om Philips Hue og alle deres produkter.