Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Pendler & hængelamper

Sorter faldende

6 vare(r)

1

Sorter faldende

6 vare(r)

1

Pendler

Velkommen til De3bedste og vores store webshop. Her på siden finder du et spændende og ikke mindst stort udvalg af pendler til hjemmet i forskellige modeller, farver og formgivninger. Vi har altid et godt udvalg af billige pendler, som vil pynte og lyse op i forskellige rum, så som stuen, køkkenet, soveværelset, kontoret, gangen, børneværelset, entréen eller bryggerset. Shop dine nye pendler online her.

Pendel lampe

Hvad kendetegner en pendel lampe? En pendel lampe er en hængelampe, der er placeret i en ledning fra loftet. Det smarte ved en pendel lampe er, at du ved hjælp af længden på ledningen selv kan bestemme hvor langt nede den skal hænge. Dermed kan du tilpasse lyskilden til dit behov og din øjenhøjde, så din pendel lampe både ser flot ud i rummet og samtidig giver det helt rigtige lys, som ikke generer i øjnene.

Hængelamper til spotpris

Hvis du leder efter smarte pendler eller hængelamper til spotpris er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af smarte, trendy, tidsløse eller klassiske hængelamper og pendler. Du finder alt fra Verner Panton Globe pendler til Frandsen Ball pendler til små trendy hængelamper og pendel lamper fra mærker som Vita, Hagro, Eglo, Hedemann, Frandsen, Dyberg-Larsen, Philips, Nordlux, Markslöjd, Desire Copenhagen, Marset, Nielsen Light, Caravaggio, Original BTC, Malmbergs, Verner Panton og Herstal. Professionel mærker af hængelamper til spotpriser.

Shop billige pendler online

Forny din bolig med smarte og billige pendler fra vores online shop. Vi har et kæmpe udvalg af hængelamper og pendel lamper til markedets bedste priser. Mangler du en klassisk hængelampe til at lyse op over sofabordet eller til dit læsehjørne? Eller er du måske på udkig efter en lille fiks hængelampe til gangen eller værelset? Så lad dig inspirere af vores store udvalg.

Trendy hængelamper

Hængelamper har altid været populære og her på siden kan du finde et stort sortiment af trendy hængelamper, som du kan peppe din indretning op med. Prøv fx at hænge flere hængelamper af samme variant i en klynge for et cool udtryk. Her kan du kombinere flere forskellige farver, der komplementerer hinanden og indretningen i dit hjem. Et trist hjørne af stuen får pludselig et helt nyt udtryk med 4-5 mindre pendel lamper samlet i en klynge. Eller vælg en model i stor størrelse og hæng to af den op over dit spisebord for et dramatisk udtryk.