Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Hurom H26 - Slow juicer

-17%

Pris: 3.499 kr.

Special Price 2.893 kr.

Optjen 87 Bonuspoint på denne vare

Levering 2-4 hverdage

Om produktet

Detaljer

Hurom slow juicer H26

Start dagen med frisk presset juice med Hurom H 25. Med sine kun 43 omdrejninger pr. minut er den ikke bare støjsvag. Råvarerne presses langsomt - og netop med den langsomme rotation i motoren bevares den naturlige smag, farve, vitaminer, enzymer og næringsstoffer. Med den patenterede snegl mases råvarerne og udvinder al saft, der kan presses ud af både frugt og grøntsager.

De langsomt roterende silikone børster sikrer, at juicen blandes godt igennem uden dannelse af skum, samtidigt med at de forhindrer, at kammeret løber over. Juice kammeret er udstyret med en lukke funktion, som gør det muligt at lukke for udløbet og presse op til 500 ml juice ad gangen.

H 26 har en Pulp - kontrol funktion, hvor man nemt kan justere, hvor meget frugtkød du vil have i din juice - eller om den skal være helt fri. Der medfølger 2 sier og en sorbet tragt. Påfyldningshullet er transparent, så man kan følge med, hvordan råvarerne bevæger sig ned i tragten.

Med sit design fylder juiceren minimalt i køkkenet og de forskellige dele er nemme at rengøre med de medfølgende børster. Der medfølger en opskriftsbog fyldt med inspiration.
Specifikationer

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Slow juicer
Mærke Hurom
Effekt Watt 150 W
Service & Support 2 år
Produktdata

Datablad

Producent Hurom
Name Hurom H26 - Slow juicer

Flere produkter fra Hurom