Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.400 anmeldelser på Trustpilot

Garmin Drive 61 LMT-S navigator 15,5 cm (6.1") Berøringsfølsom skærm TFT Fastgjort Sort 241 g

-20%

Pris: 1.589 kr.

Special Price 1.258 kr.

Optjen 38 Bonuspoint på denne vare

Ikke på lager

Om produktet

Detaljer

Garmin Drive 61 LMT-S. Kort dækning: Hele Europa. Skærmdiagonal: 15,5 cm (6.1"), Skærmopløsning: 800 x 480 pixel, Skærm: TFT. Medietype, lagring: Blitz, SSD, Kompatible hukommelseskort: MicroSD (TransFlash). Formfaktor: Fastgjort, Farve på produkt: Sort. Strømkilde type: Batteridrevet, Batteriteknologi: Lithium-Ion (Li-Ion), Batterilevetid (maks.): 1 t

Uanset hvor du kører hen, får du en nemmere tur med Garmin Drive. Den dedikerede GPS-bilnavigator inkluderer nyttige chaufføradvarsler, der øger din opmærksomhed på situationen, live-tjenester, der giver dig opdaterede oplysninger, og forudindlæste interessepunkter (POI'er) fra TripAdvisor for at hjælpe dig med at finde alt, hvad du behøver på din vej. Fremtiden er på din Garmin. Du skal blot se fremad og køre.

Live-tjenester
Styr uden om trafikpropper med tidsbesparende alternative ruter, eller ved at undgå dem helt. Med live-information bruger du mindre tid på at finde en parkeringsplads. Hvis du vil have trafikmeddelelser, relevante omkørselsvejledninger og den seneste vejrudsigt, kan du downloade Smartphone Link-appen, der forbinder din Garmin Drive med din kompatible smartphone. Når du nærmer dig din destination, kan du undgå stress i forbindelse med parkering3 ved at se priser og tilgængelighedstrends for offentlig parkering på gaden. Smartphone Link-appen giver dig også adgang til LiveTrack2, som gør det muligt for chauffører at dele deres position, så venner kan se, hvor du er, uanset om du kører ærinder i byen eller er på langfart.

Chaufføradvarsler – kend omgivelserne
For at fremme sikker kørsel og øge opmærksomheden på situationen giver Garmin Drive chaufføradvarsler om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og strækninger med krydsende dyr. Navigatoren advarer dig også, når du kører den forkerte vej i en ensrettet gade, og fortæller dig om skoler og skolezoner i nærheden. Modtag meddelelser om rødt lys-kameraer og sikkerhedskameraer4, i nærheden. Du kan endda få træthedsadvarsler5, der foreslår mulige rastepladser, når du har kørt i flere timer.

Find interessepunkter (POI'er) med TripAdvisor®
Hvis du ikke kender området, er det rart at have nogen til at lede dig på rette vej. Derfor har Garmin Drive TripAdvisor. Se bedømmelser af interessepunkter (POI'er) for eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen. Direkte fra verdens største rejsewebsted til din bil hjælper vi dig med at finde stop, der gør hele rejsen til en del af destinationen. Du kan også finde nye seværdigheder med den indbyggede ruteplanlægger, der gør køreturen sjovere ved at foreslå spændende stop på vejen.

Venlig vejledning fra Garmin Real Directions™
Få talte sving for sving-retningsanvisninger på en ny måde med Garmin Real Directions. Vores letforståelige retningsanvisninger benytter letgenkendelige landemærker, bygninger og trafiklys, ud over talte gadenavne, til at lede dig på vej, som om din bedste ven sad i passagersædet. Du behøver ikke længere knibe øjnene sammen for at læse vejskilte på lang afstand. Du skal blot høre efter, når Garmin Real Directions siger: 'Drej til venstre efter tankstationen' eller 'Drej til højre efter den røde bygning'. Det har aldrig været lettere at følge anvisningerne.

Find din nøjagtige destination
Funktionen Direct Access gør det lettere at navigere rundt i komplekse destinationer, eksempelvis lufthavne og butikscentre, ved at finde et sted inden for et større område. Den hjælper dig endda med at navigere hen over parkeringspladser for at finde den indgang, der er tættest på din destination.

Mere at se og opleve med Foursquare®
Takket være Foursquare har din Garmin Drive millioner af populære steder indlæst, eksempelvis restauranter, forlystelsessteder, butikker og andre interessepunkter POI'er). Næste gang du sætter dig i bilen og kører en tur, finder du måske dit nye yndlingssted.

Fungerer sammen med Garmin bakkamera
For at opnå en komplet navigationsløsning fungerer Garmin Drive sammen med BC™ 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når det er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer bag bilen på Garmin Drive-skærmen, når du bakker.

Nem opdatering
Brug Garmin Express til at holde din Garmin Drive opdateret. Garmin Express gør det let at opdatere kort og software. Kvaliteten af kortdata kan udgøre forskellen på at finde din destination og at fare vild. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du har så få frustrationer som muligt over kørslen, fordi du undgår forsinkelser og reducerer den tid, du tilbringer i bilen.

- Brugervenlig dedikeret GPS-bilnavigator med lyst 6,1" display med vendbar skærm
- Forudindlæst kort med Lifetime Maps kortopdateringer1, klik her for at se dækning
- Med live-information2, eksempelvis live-trafik og live-parkering3
- Chaufføradvarsler om farlige sving, hastighedsændringer, fartkameraer4, jernbaneoverskæringer, strækninger med krydsende dyr og meget mere
- TripAdvisor® interessepunkter (POI'er) med bedømmelser for eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder
- Livsvarige opdateringer til sikkerhedskamera medfølger
Specifikationer
Produktet har ingen specifikationer.
Produktdata

Datablad

Producent GARMIN
Name Garmin Drive 61 LMT-S navigator 15,5 cm (6.1") Berøringsfølsom skærm TFT Fastgjort Sort 241 g

Yderligere data om produktet

Farve på produkt Sort
Maritim (kortplottere, ekkolod, fiskeradar) Nej
Sport (træning, løb) Nej
Udendørs sport (vandre- og trekkingture) Nej
Geocaching (GPS) Nej
Automatisk Y
Flyvning Nej
Campingbil/Campingvogn N
Lastbil Ja
Golf N
Cykel Nej
Motorcykel Nej
Traffic Message Channel (TMC) Nej
Live service N
Live Traffic Message Channel (TMC) N
Undgå rute Ja
Ruter mængde 1000
Stemmestyring Ja
Rutevejledning Ja
Hastighedsgrænse Ja
Kort inkluderet Y
Kort dækning Hele europa
Livslang kort-opdateringer Ja
Skærmdiagonal 15,5 cm (6.1")
Widescreen Y
Skærm TFT
Skærmbaggrundsbelysning Ja
Skærmopløsning 800 x 480 pixel
Understøttet placering Vandret
Berøringsfølsom skærm Ja
Storage media type Nej
Kompatible memory cards MicroSD (TransFlash)
Bluetooth Y
Wi-Fi Ja
Formfaktor Fastgjort
Tekst-til-tale besked, aflæser Ja
Talte gadenavne Ja
USB-tilslutning Ja
Vægt 241 g
Indbyggede højttaler(e) Ja
Strømkilde type Batteridrevet
Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterilevetid (maks.) 1 t

Flere produkter fra GARMIN