Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Tilbehør og medier

Sorter faldende

10 vare(r)

1

Sorter faldende

10 vare(r)

1

USB stik

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige Scart stik, HDMI kabel og stik samt USB stik og kabler. USB står for ” Universal Serial Bus” og det er altså det stik, der forbinder dine forskellige enheder. Nogle forveksler det med en USB-nøgle, hvor du kan lagre dine data, da USB stik bruges i mange andre lande til det produkt. Men i bund og grund er et USB stik det kabel, der forbinder dine elektroniske enheder.

USB stik, version 1, 2 og 3

Et USB stik findes i de forskellige versioner 1, 2 og 3 som hentyder til hastigheden at transmittere data på. Version 1 er så småt udfaset på grund at et stadigt større behov for hurtigere og hurtigere datatransmissioner. Her på shoppen finder du forskellige UBS stik og kabler. Vi tilbyder dem i forskellige længder og frække farver, så som blå, grøn, lilla, rød til de mere klassiske varianter sort og hvid, som passer til enhver computer eller ethvert fjernsyn.

HDMI kabel og stik

Vi forhandler også HDMI kabel og stik. Et HDMI kabel eller stik giver dig muligheden for at levere video og digital lyd i høj opløsning. Vi har HDMI stik og kabler i forskellige længder og til altid billige og konkurrencedygtige priser, så det ikke er prisen, der skal være afgørende for, om du får god lyd. Med et HDMI kabel får du den nyeste kabelstandard indenfor området lydoverførsel og digitalvideo. Et HDMI kabel sørger for at du kan overføre lyden 100% i digital surround og billede i fuld HD-format imellem enten en Blue Ray afspiller eller DVD og dit fjernsyn. Et HDMI kabel / stik sikrer dig flere detaljer, et fejlfrit billede og en uovertruffen visning af gåde kontraster og farver. Du undgår altså kvalitetsforringelse, når signalet skal konverteres fra digital til analog og tilbage igen.

Scart stik

Vi forhandler desuden også det klassiske scart stik, som de fleste af os kender. Med scart stikket bliver videosignalet sendt i RGB Analog og det giver et skarpt billeer. Med et scart stik eller kabel kan du overføre video med stereolyd. Et scart stik / kabel kan navigere imellem de forskellige formater som for eksempel 16:9 og 4:3 og det har også den fordel, at det kan skifte automatisk til den rigtige videokanal på fjernsynet, så snart du trykker play. Køb dit nye scart stik her på shoppen.

Køb billige USB stik, HDMI og scart stik her

Find billige USB stik, HDMI kabel og scart stik her på shoppen. Vi leverer hurtigt til Danmarks bedste priser.