Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Skærmbeskyttere og covers

Sorter faldende

4 vare(r)

1

Sorter faldende

4 vare(r)

1

Tablet cover

En tablet er en forholdsvis dyr investering og derfor skal du også passe godt på den. Vi anbefaler, at du anskaffer dig et tablet cover, som beskytter dit device mod skrammer, slag og brud på glasset. Disse teknologiske vidundere er lette og tynde og derfor kan både små som store fumlefingre også nemt komme til at tabe dem på gulvet, så de får skrammer eller endnu værre går helt i stykker. Og det vil vi helst undgå. Shop dit nye tablet eller Ipad cover her.

Cover til tablet og Ipad

Med et tablet cover gør det ikke helt så meget, hvis uheldet skulle være ude og produktet skulle ryge en tur på gulvet. De forskellige etuier beskytter din device, så den forhåbentlig ikke går i stykker ved at ryge på gulvet. Se vores forskellige modeller, som for eksempel det smarte Ipad Keyboard.

Tablet & Ipad covers i et væld af farver

Hos De3bedste finder du tablet og Ipad covers i et hav af forskellige farver, så du kan nemt personliggøre de forskellige skærme, hvis du har flere i hjemmet. Blå til far, sort til mor, pink til søster og grøn til bror. Så er der ingen, der er i tvivl om, hvis skærm de er hvis eller hvem der har glemt at lade den op. De flotte Ipad & tablet covers findes i enkle farver som sort, grå og hvid og de mere iøjnefaldende, så som rød, mørkeblå, grøn, brun, pink og lilla. Vi forhandler flere forskellige modeller, som enten beskytter kanten af din skærm eller etuier, som kan dække hele skærmen til.

Ipad Keyboard

Hvis du gerne vil have et tastatur til din Ipad, så er et Ipad Keyboard en god idé. Udover at du får en klassisk keyboard og dermed frit kan vælge imellem touchfunktion og traditionelle taster, så beskytter du også din skærm på bedste vis. Et Ipad keyboard pakker nemlig hele produktet ind, så det er rigtig godt beskyttet. Vi har både Ipad Keyboard til model mini og model 2/3/4. Med et beskyttende Ipad Keyboard eller lignende tablet cover får du samtidig en behagelig ekstra funktion med, da din device nu kan stilles op. Det betyder, at du slipper for at have den liggende nede og for at skulle bøje nakken helt ned i uvant position for at kigge på skærmen med mindre du vil holde den straks ud i armene.

Køb dit nye tablet & Ipad cover online her

Find dit nye Ipad keyboard eller andet etui her på shoppen. Vi har et sort udvalg i forskellige materialer så som læder og stof alt efter behov og smag. Vi fører dem i alle prisklasser, så der er ingen undskyldning for ikke at passe godt på dine elektroniske produkter.

Mobilcovers

For de fleste er deres mobil eller smartphone et kært eje, som de bruger mange timer hver dag. Telefonen skal kunne holde til stor håndtering og det kan næsten ikke undgås, at den vil få nogle stød, slag og bump i sin levetid. Med et mobilcover kan du dog gøre dit for at beskytte den så godt som muligt. Vi har mobilcover til de mest populære modeller af smartphones på markedet og i et væld af spændende farver.

Beskyt din mobil

Med et cover til mobil og smartphone, kan du nemt beskytte den mod ridser og skrammer. Et mobilcover klikket nemt på, hvorefter kanten, sider og skærm har mindre risiko for at pådrage sig skader, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Og det sker for de fleste, at mobile pludselig smutter ud af hånden, ned af bordet eller ud af tasken, selvom de er forsigtige og omhyggelige med ikke at ligge den, hvor den er udsat. Men selv i tasken eller lommen kan mobil tage skabe, hvis den ligger op ad nøgler, kuglepenne og andre skarpe genstande. Eller hvis tasken sættes tungt på jorden. Invester i et cover til din mobil eller smartphone, så slipper du for at skulle passe ekstra godt på mobilen hele tiden. Se vores udvalg af cover til mobil og smartphone direkte på shoppen her.

Cover til mobil

Smarte mobilcovers

Mobilcovers er ikke bare noget man har, for at passe godt på sin telefon. Selvfølgelig er de oprindeligt tænkt sådan, men i dag findes der et stort udvalg af smarte mobilcovers, hvormed du også kan udtrykke din egen personlighed og stil. Er du til det helt enkle og stramme look, et mere forretningsagtigt cover til mobil og smartphone eller måske et lidt mere råt eller gennemført tøset look. Uanset hvad du ønsker at signalere med dit mobilcover, så er der uanede muligheder for markedet bugner med flotte, sjove, smarte, anderledes, hippe og klassiske cover til mobil og smartphone. Her på shoppen har vi et skiftende sortiment af mobilcovers og der er noget for alle.

Shop billige mobilcovers online her

De forskellige cover til mobil og smartphone har ikke anden funktion end at passe på din telefon og så er det bare et ekstra plus, at du kan få dem i lige den stil og farve, du ønsker. Her hos de3bedste mener vi, at et cover til mobil og smartphone skal være smart, praktisk og ikke mindst billigt. På den måde kan du også nemt skifte dit cover til mobil ud alt efter humør, sæson, stil osv.