Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Smart watches

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Smartwatches

Hvad enten du leder efter et funktionelt, sporty eller et mere stylish smartwatch, så har vi udvalget til dig. I dag findes der et stort udvalg af lækre smartwatches på markedet og vi har her samlet nogle af de fedeste modeller til dig på denne side. Vil du gerne kunne se tiden digitalt, ønsker du at holde styr på dine sportspræstationer og bevægemønster, vil du gerne holde styr på dit kalorieindtag eller overvåge din søvn? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Det smarte ur

Som navnet antyder, så er et smartwatch det smarte ur eller det intelligente ur, forstået på den måde, at det er meget mere end blot et ur. Med sådan er ur på armen, kan du meget mere end at holde styr på tiden. Den digitale skærm giver dig meget mere end klokkeslættet. Med et smartwatch kan du holde styr på stort set alle dine aktiviteter.

Smartwatch til alle behov

Et smartwatch er smart for dig, der godt kan lide at have nogle personlige mål i forhold til bevægelse, så som skridt eller distance. Det er helt perfekt til den aktive livsstil og flere af modellerne kan du sætte sammen med forskellige sports-apps, så som løbe-, cukle, golf og svømmetrackere. Du kan endda vælge at parret det op med din smartphone, så du får besked, når der er indgående opkald, smser, emails og kalenderopdateringer. Derudover kan du også modtage notifikationer fra sociale medier. På den måde kan du følge med i det hele.

Garmin, Sony, LG eller Samsung Smartwatch?

Hvilken model eller hvilket mærke du lige falder for, er op til dig. De har alle flere forskellige spændende funktioner, så undersøg hvilken model, der dækker dit behov bedst. Har du bare brug for en simpel model, der primært skal fungere som et digitalur? Eller har du brug for de helt avancerede indstillingsmuligheder – eller noget midt imellem? Uanset hvad, så har vi helt sikkert en model til dig og dine behov. Vi forhandler ure fra de populære brands Garmin, Sony, LG og Samsung, som alle har spændende varianter i denne kategori.

Shop online

Med få klik kan du nemt og bekvemt sidder derhjemme bag skærmen og shoppe dit nye smartwatch. Vi har markedets bedste priser på disse og mange andre populære produkter, så kig rundt på shoppen og find dine favoritter. Køb dit nye Garmin, Sony, LG eller Samsung Smartwatch online på shoppen her og redskabet til din aktive hverdage er snart på vej.