Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Smart health

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Fitness armbånd

Med en travl hverdag kan det være smart at blive mindet om at få bevæget sig nok. Får du gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen eller har du meget stillesiddende arbejde? Med et fitness armbånd, kan du få flere daglige påmindelser om at bevæge dig, hvis du har siddet stille for længe. Kig dig omkring i vores udvalg af smarte og moderne fitness armbånd.

Fitness ur

Et fitness armbånd er mere end bare et armbånd, der minder dig om daglige aktiviteter og bevægelse. Det fungerer nemlig også som et fitness ur. Dermed kan du have alt samlet i ét produkt, hvilket et både funktionelt og pladsbesparende. Med det digitale display kan du ned til sekunders nøjagtighed holde øje med klokken. Et fitness armbånd og ur giver dig et enkelt og hurtigt overblik over både tiden og din fysiske aktivitet.

Glade farver

Disse sporty produkter fås i mange flotte, glade og aktive farver, som passer godt sammen med en aktiv og sporty livsstil. Og netop det at signalere livsstil er en del af at bære et fitness armbånd og ur. Der er ingen, der er i tvivl om, at dette produkt er perfekt til den meget sporty person, der gerne vil tracke alle sine aktiviteter og bevægelser eller til den almindelige motionist, der bare ønsker at være lidt mere aktiv i hverdagen. Her er det perfekt at kunne blive mindet om, at det er få tide at få bevæget sig.

Produkter til alle niveauer

Hvad enten du bare gerne vil mindes om lidt mere bevægelse i en travl hverdag enten med advarsel eller ved i slutningen af dagen at se, hvor meget du har bevæget dig – eller hvad enten du har fuld fokus på at måle dine sportspræstationer og daglige bevægelser, så har vi en model til dig. Der findes alt fra de helt simple modeller til de mere avancerede næsetn computeragtige små devices.

Shop fitness armbånd og ur her

Hos De3bedste er vi vilde med sport. Vi har både sporty produkter og ikke mindst sporty priser, der altid kæmper for at komme i mål til den laveste pris. Det gør vores udvalg tilgængeligt for alle. Vi har altid prisvenlige alternativer, hvor alle kan være med. Kig dig omkring i vores store udvalg her på shoppen. Du kan købe fitness armbånd og ur direkte med få klik og vi leverer det til dig indenfor 1-3 hverdage.