Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Smart technology

Underkategorier

Smart watches

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Garmin Vivoactive ur

Elsker du en aktiv livsstil og kan du godt lide at holde styr på dine sports- og fritidsaktiviteter? Så er et Garmin ur Vivoactive, Runtastic eller Samsung Galaxy måske, lige noget for dig. Garmin Vivoactive ur er en perle indenfor smartwatches. Dette ultratynde GPs ur, har en fantastisk højtopløselig touchskærm, der kan læses på selv i sollys. Det gør det perfekt til udendørsaktiviteter. Garmin Vivoactive ur er det perfekte ur til sportsmanden eller sportskvinden.

Indbyggede Apps

Garmin Vivoactive uret er den perfekte tracker til sportsgrene så som svømning, golf, cykling og løb med sine indbyggede sportsapps. Garmin Vivoactive er perfekt til lange distancer, da batterilevetiden er på hele 10 timers GPS eller helt op til 3 uger, hvis det bare er i aktivitetsmode. Brandet har gennem et årti produceret sportsure til atleter og med dette Garmin Vivoactive kan du nu ganske let opretholde en aktiv livsstil. Garmin Vivoactive er ultralet, så det kan bruges til hverdag med alle slags outfits – ikke kun de sportslige.

Samsung Galaxy ur

Her på shoppen finder du også andre modeller end Garmin Vivoactive uret indenfor kategorien smartwatches. Vi forhandler for eksempel også de lækre Samsung Galaxy ure samt Runtastic. Med et Samsung Galaxy får du et super elegant designur, hvor du kan modtage og foretage opkald samt sende og modtage beskeder, selv når du ikke er ved din telefon. Et Samsung Galaxy ur er perfekt til dig, der gerne vil være både produktiv og aktiv, mens du er på farten. Samsung Galaxy har blandt andet fodgængernavigation, så du kan få hjælp til at komme frem til din destination.

Runtastic

Runtastic Moment Classic er som navnet antyder den perfekte kombination mellem et traditionel og klassisk analogt ur med brugervenlighed og de meget brugbar ting fra en moderne aktivitetstracker. Runtastic ser både godt ud, mens det tracker dine daglige skridt, aktive minutter, forbrændte kalorier og Runtastic tracker endda også din søvn. Med Runtastic kan du med et hurtigt blik se fremskridtet mod at nå dine daglige mål, så som 10.000 skridt.

Køb Samsung Galaxy, Runtastic og Vivoactive her

Ure som Runtastic og Samsung Galaxy uret er den ideelle fitnessmakker og sundhedsmakker. Med modeller som Runtastic eller et Samsung Galaxy ur kan du få vejledning og støtte, mens du træner og det motiverer dig til at forblive aktiv. Se vores store udvalg af smartwatches. Vi har mange populære modeller udover Samsung Galaxy og Garmin Vivoactive, som begge er toppen af poppen. Hvad enten du bestiller et Samsung Galaxy ur, Sony ur, Runtastic eller et bluetooth ur fra denne kategori, så får du en dejlig hjælper til en aktiv hverdag.