Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Navigation og GPS

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Navigation og GPS

Kører du stadig efter et håndholdt kort, hvor din siddemakker sidder med snuden i kortet, mens I forsøger at guide jer igennem junglen af omkørsler, nye rundkørsler, blinde veje, eller nedlagte veje, der ikke lige fører jer til Rom, som planlagt? Du kan enkelt og nemt slippe for frustrationen ved den gammeldags navigation med indkøb af en GPS. Men en GPS er navigationen nemt klaret. Du taster adressen ind, hvor du gerne vil køre hen og systemet guider dig frem til stedet, så du slipper for at sidde med næsen i vejkortet.

Hvad er GPS?

GPS står for Global Positioning System, der er et kortsystem baseret på satellitsignaler. Satellitterne kan beregne din geografiske position og den geografiske position for dit bestemmelsessted og kan dermed beregne ruten imellem de to punkter. I de forskellige GPS-produkter kan du vælge imellem forskellige ruter, hvad enten du ønsker den korteste eller den hurtigste rute. Navigationen er også så smart, at den kan advare dig omkring kø forude, så du kan tage en anden rute eller informere folk på bestemmelsesstedet om, at du bliver forsinket. Endelig anvender en GPS også tidssignal fra radioure, så du kan se hvad forventet køretid og ankomsttid er.

Navigation

Med denne form for teknologiske navigation er du altid på forkant med kødannelser, omkørsler osv. som systemet informerer dig om. Slip vejkortet og koncentrer dig om at køre ved hjælp af det elektroniske navigationssystem. Med denne form for navigation skal du dog være opmærksom på, at de indbyggede kort skal opdateres over tid, hvis du vil være sikker på at have de helt nøjagtige kortinformationer omkring veje osv. Garmin tilbyder dig up-to-date kort, som du kan downloade gratis op til fire gange om året. Dermed er dit navigationssystem altid opdateret og du skal ikke bekymre dig om forældede ruter. Navigationssystemet gør det nemt for dig at indtaste interessepunkter, så som nærmeste tankstation, restaurant, kulturelle steder osv. Dermed behøver du ikke at kende den nøjagtige adresse, men kan vælge de forvalgte interessesteder – nemt for din kørsel.

GPS tilbud

Du kan være heldig at finde billig GPS tilbud her på shoppen. Vi har de mest populære modeller på shoppen fra det anerkendte brand GPS Garmin, der altid er på forkant med den teknologiske udvikling og leverer produkter i verdensklasse, der kan hjælpe dig med din navigation rundt på vejene i både Danmark og udlandet. Med et produkt fra Garmin kommer du frem til din destination så nemt som muligt.