Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Hovedtelefoner

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Høretelefoner / hovedtelefoner

Elsker du musik og vil gerne have god lyd enten når du er på farten eller arbejde? Så kan et par gode høretelefoner eller hovedtelefoner, som de også kaldes være en fordel. Med et par hørebøffer slipper du for små høretelefoner, der hele tiden falder ud af ørerne. Med et par solide hovedtelefoner kan du sikre dig god lyd, hvor end du er. Vi har et stort udvalg af gode hovedtelefoner, trådløse høretelefoner og cool hørebøffer fra nogle af markedets solide producenter og altid til en fair pris.

Billige høretelefoner

Kig rundt på vores sider og lad dig inspirere at vores store udvalg af billige høretelefoner fra anerkendte brands så som Sony, Adidas, Jabra, Panasonic, Philips, Parrot og Plantronics. Med et par Jabra høretelefoner kan du lukke generende støj ude på arbejdspladsen og i stedet fylde øregangene med din yndlingsmusik. Hvis du sidder i et åbent kontorlandskab er der ofte meget støj fra andre arbejdspladser, printere, telefoner, kaffemaskiner osv. osv. Med et par hovedtelefoner på hovedet kan den generende støj erstattes af inspirerende, afslappende eller up-tempo musik alt efter, hvad du arbejder bedst til. Vi har mange forskellige modeller, for eksempel trådløse hovedtelefoner i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Vi har modeller i klassisk, sort og grå eller de lidt mere farverige som blå, rød eller orange. Find din favorit på shoppen.

Cool hørebøffer

Med et par cool hørebøffer, kan du vise stilen og høre fed musik på farten samtidig med at du er smart. Med et par store iøjnefaldende hørebøffer bliver selve hørebøfferne en del af din stil og som en slags accessorie, der komplimenterer den afslappede og cool stil. Et par høre bøffer sikrer dig ikke alene god lyd, men er også med til at give dig et meget casual og cool udtryk. Shop hørebøffer fra de fedeste brands her på shoppen.

Philips, Sony & Jabra høretelefoner

Se vores udvalg af Philips, Sony og Jabra høretelefoner. Vi har flere modeller fra netop disse tre brands, som har specialiseret sig i god lyd. Med et par Philips, Jabra eller Sony trådløse høretelefoner får du god lyd til en god pris. Vi har altid konkurrencedygtige priser på trådløse hovedtelefoner fra disse brands og andre gode mærker. Vi har smarte modeller, hvor der er lagt stor vægt på selve udtrykket.

Shop trådløse hovedtelefoner og hørebøffer online

Hos De3bedste finder du et bredt udvalg af forskellige modeller indenfor kategorien trådløse hovedtelefoner og cool hørebøffer. Find den model og den fabrikant, som du godt kan lide og shop med få klik. Vi sender din pakke af sted indenfor 1-3 dage, så du snart kan have god lyd i hørebøfferne.