Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Hjemmebiograf

Sorter faldende

1-19 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Sorter faldende

1-19 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Højtalere til din hjemmebiograf

Med De3bedste kan du selv lave din perfekte hjemmebiograf. Vi har et stort udvalg af højtalere, lydbjælker, soundbars, subwoffere og surround receivere der gør din lydoplevelse perfekt. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Når hjemmeunderholdning skal være på plads, skal der god lyd til. God lyd gør oplevelsen af film og musik så meget bedre og her har højtalerne meget at skulle have sagt. I dag er de populære soundbars næsten ved at udkonkurrere højtalerne. Shop lydbjælker m.m. til din hjemmebiograf her.

Soundbar / lydbjælke

At soundbars eller lydbjælker er blevet så populært skyldes en øget tendens til en minimalistisk indretning, hvor store tunge højtalere bare ikke passer så godt ind. Med en soundbar er det meget nemmere at få den gode lyd godt integreret med resten af boligindreningen. Udvalget af lydbjælker og soundbars viser, at efterspørgslen er stigende på disse produkter – og det kan vi godt forstå. I dag er teknologien nemlig så langt fremme at lyden i de fleste soundbars og lydbjælker i dag er fuldt på højde med de traditionelle større højtalere. Køb din nye soundbar eller lydbjælke her på shoppen. De er de nye højtalere.

Subwoofer til din hjemmebiograf

Med en subwoofer får du en effektforstærker, der kan gengive den dybeste bas i både musik og film. En subwoofer er får du en præcis bund til de dybe lyde. Her på shoppen finder du billige Sony subwoofer i enten sort eller hvid, som passer i de fleste hjem. Denne type subwoofer måler kun 39,5 x 30,6 x 27,2 cm og kan dermed nemt placeres i stuen eller på værelset og det perfekte supplement til din hjemmebiograf. Med en subwoofer får du den gode dybe lyd ind i højtalerne, som en god hjemmebiograf skal have.

Surround receiver i hjemmebiografen

Med de cool av receivere får du lyd i høj opløsning. Perfekt til hjemmebiografen. Med en god surround receiver kan du nye lyd i studiekvalitet hjemme i din egen stue. Det skyldes DSD signalet - Direct Stream Digital, der giver dig en helt klar og skarp lydkvalitet. Med en surround receiver kan du opleve biografstemning i din egen stue. Vi har receivere, der lydoptimerer på enhver lydstyrke, så du kan nyde klar, tydelig og dynamisk lyd. Vil du føle, at du sidder i biografen med samme medrivende filmlyd? Så er en surround receiver noget for dig. Men en receiver kan du få avanceret kalibrering af lyden, så lyden bliver tilpasset din stue og dermed kommer ud på den mest naturlige måde.

Shop højtalere, soundbar, subwoofer og receiver her

Her på siden finder du alt til hjemmebiografen. Fyld hjemmebiografen op med fed lyd fra en lækker ny subwoofer, soundbar / lydbjælke, receiver eller højtaler fra De3bedste. Når god lyd ikke skal koste alverden.