Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

HiFi

Bluetooth højtaler

Her på shoppen kan du finde bluetooth højtalere i forskellige designs fra blandt andet Danske, stilrene og klassiske Jacob Jensen eller mere hippe bluetooth højtalere fra populære og internationale brands som Philips, Samsung, Grundig, Pioneer, Sony, Panasonic, TDK og Jabra. Vi har både de små funky bluetooth højtalere, som du tager med på farten og de større modeller, som egner sig bedre til en mere statisk placering i hjemmet.

Pladespiller

Ligger du inde med nogle gamle vinylplader, der kun kan afspilles på en gammeldags pladespiller? Vi har flere forskellige varianter af pladespillere, der kan afspille de gode gammeldags vinylplader. For eksempel en i ægte retro-design, som giver dig det helt autentiske look med farverne brun og grøn fra da morfar var ung. Selvfølgelig er det en pladespiller i en opdateret version, som også understøtter CD, Playback og MP3. Vi har også mere moderne udseende Sony eller Lenco pladespiller i sort og sølvfarvet, som passer ind i de fleste moderne hjem. Med en pladespiller får du en cool autentisk lyd, som er anderledes end den musik, du kan afspille fra CD’er eller direkte fra diverse streaming- og musiktjenester. –Man kan som regel dele fansene op i dem som bare sværger til de gamle vinylplader, der kræver en god gammeldags pladespiller og til dem, som helst vil have den nyeste teknologi og lyd. Uanset hvilken kategori du hører til, så kan du købe din nyeher på shoppen.

Trådløs højtaler

Her på siden finder du et varieret sortiment af trådløse højtalere. Flere af dem er små og praktiske, så de nemt kan pakkes ned og tages med på farten, for eksempel med på stranden, i sommerhus, på weekendtur, med til fest, camping eller på festival. Tilslut din smartphone eller tablet og du kan høre musik med god lyd hvor som helst. Der er ikke noget værre end dårlig lyd, når der skal høres musik og lyden fra mobiltelefoner og tablets leverer bare ikke en lyd, der er til at holde ud til at høre på i længden. Sæt gang i festen med en trådløs bluetooth højtaler, der kan give dig den fedeste sound og fylde rummet med de bedste grooves. En bluetooth højtaler er en holdbar investering, som giver dig mange timers musikalsk glæde.

Shop pladespiller og trådløs bluetooth højtaler her

Lad musikken flyde ud fra et par lækre bluetooth højtalere og du vil ikke fortryde. Vi tilbyder dig forskellige prisklasser, modeller, producenter og farver, så der er nok at vælge imellem, når du vil have god lyd i din hverdag. Som altid sidder vi klar til at besvare spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget omkring din ordre eller produkterne.