Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Foto

Sorter faldende

1-19 of 197

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Sorter faldende

1-19 of 197

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Kikkert, videokamera og andet udstyr

er på siden finder du alt udstyr til dine fritidsaktiviteter. Vi har et spændende udvalg af kikkerter, videokameraer, kameratasker osv. der er perfekte til en aktiv fritid udendørs. Både kikkert og videokamera kan give mange timers god underholdning til hele familien. Lad dig begejstre af detaljerigdommen, du vil opleve ved at tage et kig i en kikkert. Eller indfang de gode stunder til evigt minde med et videokamera.

Videokamera

Billeder siger mere end 1000 ord og levende billeder gør det endnu sjovere. Med et videokamera kan du gemme de bedste oplevelser og se dem igen og igen. Fødselsdage, bryllupper, barnedåb, familiesammenkomster, fede fester og andre vigtige livsbegivenheder skaber glæde og disse begivenheder må gerne ses igen, så du kan genopleve de gode øjeblikke. Sørg også for at passe godt for dit kamera eller videoapparat med en beskyttende kamerataske, som du også finder i vores sortiment.

Kamerataske

En god måde at passe på dit videokamera eller kamera er, at have det i en kamerataske. Vi har billige kamerataskerne til forskellige modeller, så du kan beskytte det bedst muligt mod slag , stød og skrammer.

Kikkert

Har du brug for at kunne se detaljer langt væk, så som små fugle eller andre dyr, hvis du er på tur i naturen? Eller har du brug for at kunne følge med i fodboldkampen fra de bagerste tribunepladser? Eller måske vil du gerne se dit idol tættere på, når du er til koncert? Det kan en kikkert hjælpe dig med. Vi kan tilbyde dig forskellige kikkerter til yderst fordelagtige priser. Med en kikkert kan du spejde langt og få en oplevelse af at se tingene helt tæt på, selvom de er ret langt væk. En kikkert kan skabe mange gode oplevelser på tværs af generationer, da både store og små kan have glæde af at vise hinanden ting fra naturen. Tag den med på jagt, fisketur, skovtur eller en tur til stranden og oplev magien ved at se spændende dyr tættere på.

Shop kikkerter og videokameraer online

Kig dig omkring i vores udvalg af spændende fotoprodukter, hvor du både finder forskellige kikkerter, videokameraer, kameratasker m.m. Vi har et god udvalg af fototilbehør og fotoudstyr til amatørfotografen, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller pris. Vi har altid konkurrencedygtige priser på et kæmpe udvalg af spændende produkter. Køb dit nye videokamera, din nye kamerataske eller andet udstyr til din hobby her.

Kamera

Et billede siger mere end 1000 ord. Der er bare noget over billeder, som ikke kan beskrives med ord. Fang de små øjeblikke, der foregår omkring dig på din helt egen måde. Her finder du et godt udvalg af forskellige kameraer, alt efter din stil og dit behov. Vi forhandler både digitalkameraer og spejlreflekskameraer og har især et stort udvalg af Canon kameraer.

Magien ved billeder

Der er noget magisk over billeder, når de indfanger de små og store ting i livet på den helt rigtige måde. Billeder kan netop indfange de helt små, men betydningsfulde ting, som du ellers ikke ville lægge mærke til. Det har aldrig været nemmere at forevige de magiske øjeblikke i hverdagen samt livets store begivenheder end det er i dag. Nu er det bare at finde kameraet frem, knipse løs, sende billederne til print online og vente på, at de leveres direkte i din postkasse. I dag er det både super nemt at få fremkaldt billeder uden at skulle aflevere en gammeldags filmrulle og det er også meget nemt at betjene de moderne kameraer. Oplev præcision, bekvemmelighed og god stil.

Digitalkamera

Med et digitalkamera er det bare med at skyde løs, så du ikke går glip af ”the Kodak moment”. Forevig dine vigtigste øjeblikke, spændende ting du møder på din vej, vigtige mennesker og steder i dit liv med et lækkert digitalkamera. Med et digitalkamera i hånden kan du nemt og ubesværet tage alle de billeder, du har lyst til og nemt sortere i dem bagefter, før du udvælger de bedste til fotoalbummet. Her på siden finder du de bedste priser på kompakte og smarte digitalkameraer fra nogle af verdens bedste producenter. Med et digitalkamera får du flotte billede i god kvalitet i et lille og handy produkt, der er nemt at have med dig på farten. Vi har forskellige prisklasser og flere budgetvenlige modeller af digitalkameraer.

Spejlreflekskamera

Har du sans for detaljen eller er du mere til det store billede? Med et hurtigreagerende spejlreflekskamera kan du nemt tage nogle fantastiske billeder. Med et spejlreflekskamera kan du få kontrol over eksponering, fokusering m.m. her på shoppen finder du Canon spejlreflekskamera, der optager flot selv i dårlig belysning. Et spejlreflekskamera er en god investering, da det aldrig bliver umoderne eller kedeligt at indfange billeder, af det der sker lige omkring dig. Køb dit nye spejlreflekskamera lige her.

Canon kamera

Her på shoppen finder du et godt udvalg af de lækre Canon kameraer, inklusiv digitalkamera og spejlreflekskamera. Med et Canon kamera er du garanteret den bedste kvalitet i lækkert design fra et verdenskendt brand, der virkelig ved noget om foto. Find dit nye Canon kamera her.

Shop kamera, spejlreflekskamera og digitalkamera online

Med få klik kan du blive den glade ejer af et nyt lækkert kamera og kommer i gang med at forevige dit liv og dine store som små magiske øjeblikke, der er værd at gemme og finde frem og mindes.