Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Tablets/e-læsere

Sorter faldende

1-20 of 204

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
11

Sorter faldende

1-20 of 204

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
11

Tablets

Her på shoppen finder du et stort udvalg af tablets med touchskærm, der indenfor den sidste årrække er blevet utrolig populære, som et supplement til den stationære computer eller den bærbare computer i mange hjem. Tablets og e bogslæsere er især velegnede til fritid og underholdning, hvor mange timer kan gå med at spille spil, løse opgaver, se film og videoer, surfe på nettet og høre musik. Tablets er på grund af deres lille størrelse perfekte til børnene, der nemt kan håndtere dem. Find din nye tablet eller e bogslæser hos De3bedste.

Sony og Samsung tablet

Vi fører et godt udvalg af modeller fra brands så som Toshiba, Sony og Samsung. Især har vi et stort udvalg af Sony og Samsung tablets, der er lækkert design til en overkommelig pris. Flere af modellerne er meget børnevenlige og børnesikre, så du som forælder ikke skal bekymre dig om, at børnene ser eller får deres små fingre i noget, som de ikke skal. På nogle af modellerne kan du nemlig let indstille, hvad børnene må få adgang til og hvor længe de må bruge den. Sikkert og nemt for dig og dit barn.

E bogslæser

De forskellige tablets kan selvfølgelig bruges til meget mere end bare leg for børn. De fungerer også perfekt som e bogslæsere, som er blevet den helt store trend. Der findes et hav af digitale bøger på forskellige gratis- og betalingstjenester, som gør, at du kan læse dine yndlingsbøger, udforske nye genrer og fordybe dig i nyt materiale hvad enten du er på farten eller hjemme. Med en elektronisk e bogslæser slipper du for at slæbe flere tykke bøger med på ferien, som fylder op i kufferten. Med få tryk på e bogslæseren har du nemlig nem adgang til en verden af bøger, så du ikke løber tør for læsestof og ikke skal slæbe bøger med dig på farten. En e bogslæser er den perfekte følgesvend til ferien eller når du er på vej i bus eller tog.

Shop E bogslæsere og tablets online her

Kig dig omkring i vores udvalg af digitale produkter og shop din nye e bogslæser eller tablet med få klik. Vi har gratis levering over 499,- og leverer din e bogslæser og alle mulig andre produkter indenfor 1-3 dage. Du har selvfølgelig altid 14 dages returret. Vi sætter en ære i at have Danmarks bedste priser, så du kan altid finde gode tilbud her på shoppen på de bedste mærker.