Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Bærbare pc'er

Sorter faldende

1-20 of 108

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Sorter faldende

1-20 of 108

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Bærbar computer

En bærbar computer er uundværlig for det travle moderne menneske med fingeren på pulsen. I dag har de bærbare computere stort set overtaget markedet for de stationære modeller – og det med god grund. Som selve navnet antyder, så er en bærbar computer nem at være fra sted til sted, da den har en passende størrelse og ikke vejer alverden. Du behøver derfor ikke at stoppe med arbejdet ved apparatet, bare fordi du skal på farten.

Billig bærbar computer

Her på shoppen finder du nemt en billig bærbar computer. Vi har modeller til de flest behov og prisklasser – hvad enten du er studerende, jobsøgende, i arbejde eller bare er ude efter en maskine til fritidsbrug. Leder du efter den første bærbare computer til konfirmanden eller teenageren, så har vi et godt udvalg til en fornuftig pris.

Lenovo og Asus bærbar

Vi fører blandt andet modeller fra producenterne Toshiba, Asus og Lenovo. Leder du efter en billige Lenovo eller Asus bærbar computer, så har vi flere modeller, der kan være interessante. Lenovo leverer kraftfulde processorer og robuste funktioner til en pris, som alle elsker. Asus leverer enkelt og klassiske design, der er stilfuldt og kan bruges både privat og professionelt. Disse produkter leverer den bedste performance i deres klasse til både job og fritid.

IceCool teknologi

Læg mærke til ASUS’s super cool teknologi IceCool, der holder varmen væk fra håndfladerne, der hviler på tastaturet. Det betyder, at tastaturet altid er under kropstemperatur og dermed ikke bliver overophedet selv ved lange sessioner ved tastaturet. Det gør det meget mere komfortabelt at arbejde ved den og gør den særdeles velegnet som arbejdscomputer.

Tag den med dig

Tag din bærbare computer med dig over alt. I tasken til og fra arbejde, i bussen og toget, med på ferie i sommerhuset eller andre steder, hvor du har brug for at kunne arbejde, skrive på en computer, se film, læse online bøger, høre musik eller bare surfe på nettet, hvis der er netadgang vel at mærke. Bruger du toget som arbejdsplads til og fra job, så er en bærbar stort set uundværlig. Du sparer masser af tid ved at kunne arbejde til og fra jobbet. En fordel, som du ikke har men en almindelig stationær model. Her hos De3bedste finder du de bedste priser og vi leverer indenfor 1-3 dage. Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon eller mail.