Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Computere

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Sorter faldende

3 vare(r)

1

Køb din næste computer hos de3bedste

Vi har et bredt udvalg af computere. Uanset om du er på jagt efter en ny PC til studiet eller en kraftfuld computer til redigering af fotos eller video, så finder du det her ved os. Når du står overfor at skulle købe ny computer er det vigtigt at du gør dig klart, til hvilket formål computeren skal bruges. Skal du bruge din nye computer til at surfe på internettet, finde madopskrifter, rejsemål og tjekke de sociale medier? Så er det vigtigt at du finder en computer med en ordentlig skærm og gerne et behageligt tastatur. I denne situation vil du også gerne sikre dig at computeren er let at transportere og at den har lang batteritid. Er du derimod på udkig efter en computer til at spille de nyeste computerspil eller udføre tunge regneopgaver på, skal du finde en computer med en kraftig processor, en hurtig harddisk, et stort grafikkort og rigeligt med RAM.

Billige og bedste computer

Hos de3bedste er vi ikke blege for at lave en skarp pris på selv de nyeste computere. Vi fører et bredt udvalg af nogle af de førende mærker indenfor computer-verdenen som blandt andet Lenovo, ASUS, Samsung og Toshiba. På den måde er du altid sikker på at kunne finde en computer der passer til dine behov og som matcher den pris du ønsker at betale. Idét vi ikke har en fysisk butik kan vi skære prisen og du kan få fingrene i en ny billig computer.

Fri fragt

Hos de3bedste har vi altid fri fragt på ordrer over 999 kr. Det vil dermed sige at du kan sidde hjemme og gennemsøge vores webshop, finde præcis den computer der lever op til dine krav og hente den ved dit afhentningssted 1-3 hverdage senere. Det er slut med at skulle stå i en fyldt elektronik-forretning og vente på hjælp fra personalet. Du kan finde din næste computer i ro og mag.

I tvivl om din nye computer? Hjælpen er kun en mail væk!

Hvis du ikke er sikker på om du skal have roterende harddisk eller SSD; om du bør have en i5 eller en i7 processor; eller om 4GB ram er nok, så er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til vores kundeservice. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig, så vi sammen sikrer at din nye computer lever op til lige præcis dine krav.