Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Headsets

Sorter faldende

1-20 of 263

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
14

Sorter faldende

1-20 of 263

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
14

Headset til mobil

Her på shoppen finder du et bredt udvalg af forskellige headset til mobil fra anerkendte og populære brands. Vi tilbyder for eksempel Plantronics, Sony eller Jabra headset til yderst favorable priser. Selvom priserne er i bund, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har noget i alle prisgrupper, så du kan finde lige den model, der passer til dine behov. Lad dig inspirere af vores store udvalg af teknologiske produkter.

Trådløs headset med mikrofon

Kender du det med at telefonen ringer og du samtidig skal bruge hænderne til at betjene computeren, Ipaden eller kuglepennen, mens du snakker? Så er et håndfrit og trådløs headset lige sagen. Et trådløs headset løser problemerne, så du kan have hænderne fri fra telefonen til andre gøremål, imens du snakker. Vi har forskellige modeller, som er velegnede til arbejdspladsen eller når du kører bil. Slip hænderne fri og tal uforstyrret med et trådløs headset med mikrofon.

Bluetooth headset

Med et bluetooth headset får du en rækkevidde på 10-15 meter. Bluetooth navnet er inspireret af Harald Blåtand og symbolet for bluetooth er da også Harald Blåtands rune. Hvis din telefon har bluetooth, kan du modtage telefonopkald i meget høj kvalitet med et professionelt bluetooth headset tilsluttet.

Earplugs

Er du ikke til et hovedtelefoner, der går hele vejen hen over hovedet, men vil du hellere have et mindre produkt, der bare skal sættes omkring øret? Så er earplugs produktet for dig. Vi har forskellige slags earplugs, der løser problemet med håndfri betjening. Et par earplugs ser ikke så voldsomme ud på grund af deres fysiske størrelse og de er dermed også meget praktiske lige at have med på farten. Passer nemt i en lomme, din taske, bildøren eller midterkonsollen i bilen, i din skuffe på jobbet osv. osv. Shop dine nye earplugs her på siden.

Luk lyden ind

Med et par earplugs kan du lukke lyden helt ind i øregangen, hvad enten du skal bruge det til telefonopkald eller til at lukke glade musikrytmer ind i din krop. Du kan tilslutte dine earplugs direkte til din Mac, PC eller din mobiltelefon. Dermed kan du se film, høre musik, spille spil med lyd, uden at andre bliver generet af det. Earplugs er den pladsbesparende løsning, der kan tages med alle vegne og som diskret kan være i øret. Her på siden finder du earplugs til alle behov. Vi har både billige earplugs og de lidt dyrere modeller.