Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Harddisk/ekstern

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Sorter faldende

1 vare(r)

1

Ekstern harddisk

Er du ved at løbe tør for plads og har du brug for ekstra lagringsplads til din computer? Har du brug for at flytte data, billeder eller dokumenter mellem forskellige enheder? Eller har du brug for at tage disse data med dig på farten, uden at du skal slæbe din computer med? Har du brug for en backup til vigtige dokumenter eller bare en separat lagringsplads til data, der ikke kommer andre ved? Så er en ekstern harddisk det rette værktøj. En ekstern harddisk er super smart tilbehør til din Mac eller PC.

Billig ekstern harddisk

Hos De3bedste finder du som altid et stort udvalg af billige produkter og billige eksterne harddiske er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi har mange forskellige billige eksterne harddiske med forskellig lagringsplads så som 16 GB , 32 GB, og 64 GB. Så der er størrelse og kapacitet for ethvert behov.

Smart tilbehør

En ekstern harddisk er et ultra smart stykke tilbehør til både PC og MAC-brugeren. På denne lille eksterne harddisk kan du gemme alt fra musik, vigtige filer, billeder osv. og dermed sikre dig, at vigtige informationer, dokumenter og minder ikke går tabt, hvis uheldet skulle være ude og harddisken på din computer skulle gå i stykker.

Lille og smart

Disse små eksterne enheder er utrolig smarte, ikke mindst på grund af deres lille størrelse. De er nemme at tage med dig enten i computertasken eller i en jakkelomme, da de ikke fylder så meget. De kan bruges sammen med både din bærbare og din stationære computer. De fleste enheder kan bruges på tværs af platforme og computere, så du kan skifte mellem at sætte dem i både PC’er og Mac. Mange af de mobile enheder er med USB-stick, så de passer til alle modeller med en USB-indgang. Derudover er de meget brugervenlige og skal blot tilsluttes din computer, hvorefter der hurtigt er adgang til enheden.

Harddisk til den stationære

Her på siden finder du ikke kun de mobile lageringsenheder. Vi har forskellige hardrives, der er til de stationære computere. Her kan du få modeller med 160 GB, 250 GB, 500 GB, 750 GB, 2000 GB, 3000 GB og op til 4000 GB lagringsplads, så der skulle være plads nok til et stykke tid. Når du handler på shoppen er du garanteret sikker e-handel og 14 dages returret. Vi har gratis fragt på ordrer over 499,- og leverer inden for 1-3 hverdage.