Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket Vi pakker og sender 365 dage om året Vi pakker og sender 365 dage om året +7.500 anmeldelser på Trustpilot

Blu-ray-afspillere

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Sorter faldende

2 vare(r)

1

Blu ray afspiller

Elsker du bare en at smække benene op i sofaen, læne dig tilbage og nyde en god film? Og vil du gerne selv bestemme hvilken film du vil se og hvornår? Så er en Blu ray afspiller lige noget for dig. Vi har modeller fra de mest populære producenter. Find din Panasonic, Samsung eller Sony Blu Ray afspiller her på shoppen.

Hvorfra kommer navnet Blu ray?

Det hedder en Blu ray afspiller, fordi laseren, som læser selve disken hvor filmen er på, er blå og ikke rød som på de gamle DVD-afspillere. Det blå laserlys har en korte bølgelængde end det røde lys fra DVD og dermed kan man lagre mere information på samme enhedsstørrelse. Det betyder i praksis, at en blu ray diskette har en dobbelt så stor lagringskapacitet som de gamle DVD-diske. Når der er dobbelt så meget plads at lagre på, så kan der gemmes dobbelt så meget information. Resultatet er en højere billedopløsning på en blu ray afspiller og dermed en bedre billedkvalitet. Derfor kan du med en blu ray afspiller få glæde af langt flere detaljer end på en traditionel DVD.

Giver suveræn filmoplevelse

Den bedre billedkvalitet giver dig en klart bedre filmoplevelse. Det visuelle er en af de største kriterier for en optimal filmoplevelse og med en blu ray afspiller, har du gjort hvad du kan for at sikre kvaliteten i stuen. Mediet blev lanceret i 2007 og blev hurtigt meget populært på grund af den bedre lyd og det bedre billede. Det forstår vi godt. Her hos De3bedste sætter vi pris på god lyd og en god billedkvalitet og det tilmed til en super god pris. Det skal nemlig ikke være prisen der er afgørende for en god filmoplevelse. Vi har forskellige modeller og i forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert behov. Så kan du godt lade dig dumpe ned i sofaen med fødderne oppe og lade hyggen indtage stuen.

Shop din blue ray afspiller online

Med få klik kan du nemt og sikker bestille dine nye hi-fi produkter online. Vi har altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Du kan vælge selv at hente dine varer eller du kan få dem leveret til døren med PostDanmark, som det passer dig. Husk at vi har gratis fragt ved køb over 999,-, så der kommer ingen ekstra udgifter på dit køb fra denne kategori.